S24 FE'nin yanına iPhone 14 Pro Max alınır mı?

snvcrown

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız umarım iyisinizdir?
Sizlere bir şey sormak istiyorum,

Ben Samsung Galaxy S24 FE kullanıyorum, 1 Mart’tan beri. Ama şimdi Apple iPhone 14 Pro Max almak istiyorum. Nedenini ben de tam bilmiyorum. Belki de tek bir cihaza sığmıyorum. İki farklı bakış açısını aynı anda deneyimlemek istiyorum. O yüzden iki telefon kullanmak istiyorum.

Gereksiz bence. Onun yerine S25 Ultra vs deneyimlemek daha eğlenceli olabilir.

Paranız varsa alınır tabi niye alınmasın.

Gereksiz bence. Onun yerine S25 Ultra vs deneyimlemek daha eğlenceli olabilir.

IOS'u da deneyimlemek istemiş.
Para sorun değilse bence merak ettiğiniz için alınır neden alınmasın? Beğenmezseniz sıkılırsanız falan satarsınız.

Gerek yok, tabii benim gibi mesela hem Samsung hem iPhone’daki yenilikleri takip etmek içinse yd 13 bile yeterli olur.

Madem öyle iphone'u yurtdışı ürünü olarak yarı fiyatına al. Zaten 8 ay kullanabiliyorsun. Kalan zamanda Samsung telefonun zaten var.

8 ay açık 4 ay kapalı diye biliyordum da o iş pek benim kafama yatmıyor nedense? O olmadan alabiliyor muyuz? Mesela süresiz?

8 ay açık 4 ay kapalı diye biliyordum da o iş pek benim kafama yatmıyor nedense? O olmadan alabiliyor muyuz? Mesela süresiz?
Süresiz alırsın ama çok daha fazla fiyat ödersin. Merakından aldığın için söyledim, tek telefonun bu olacak olsa tabiki kalan 4 ay büyük sorun olurdu. Ama 4 ay boyunca kullanacak zaten sevdiğin bir telefonun daha var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…