snvcrown Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #31 Asil Y dedi: Apple'da kayıt olayı olmuyor. Aynı şekilde Samsung'da da. Genişletmek için tıkla... Umarım doğru anlamışımdır ilk defa Apple iPhone alacağım için anlam verememiştim. Yani yurtdışı cihaz aldığımda 12 ay kullansam da otomatik olarak 1 hafta sonra yenileniyor ve kullanabiliyor muyum?
Asil Y dedi: Apple'da kayıt olayı olmuyor. Aynı şekilde Samsung'da da. Genişletmek için tıkla... Umarım doğru anlamışımdır ilk defa Apple iPhone alacağım için anlam verememiştim. Yani yurtdışı cihaz aldığımda 12 ay kullansam da otomatik olarak 1 hafta sonra yenileniyor ve kullanabiliyor muyum?
Asil Y Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 697 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #32 snvcrown dedi: Umarım doğru anlamışımdır ilk defa Apple iPhone alacağım için anlam verememiştim. Yani yurtdışı cihaz aldığımda 12 ay kullansam da otomatik olarak 1 hafta sonra yenileniyor ve kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... 4+4 iki sim ile kullanırsınız. Sonra geriye kalan 4 ay arama falan yapamazsınız.
snvcrown dedi: Umarım doğru anlamışımdır ilk defa Apple iPhone alacağım için anlam verememiştim. Yani yurtdışı cihaz aldığımda 12 ay kullansam da otomatik olarak 1 hafta sonra yenileniyor ve kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... 4+4 iki sim ile kullanırsınız. Sonra geriye kalan 4 ay arama falan yapamazsınız.