S24 FE'ye One UI 7 nasıl kurulur?

OmerOnder6

Centipat
Daha fazla  
İnternetten beta sürümü mevcutsa indirip kurmak isterim. Bekleye bekleye kemiğimiz çıktı.

Resmi kayıtlara göre 23 Nisanda gelicek diyorlar Türkiye de S24FE cihazlarına ama Samsungun işine belli olmuyor eğer beta sürümünü istiyorsan (kararlı olmaya bilir) Remote Test Playden beta sürümü indirilebiliyordu fakat kaldırıldı mı bilmiyorum.

Dostum o kadar süre beklemişsin eli kulağında cihazını niye riske atıyorsun? Biraz sabır.

Dostum o kadar süre beklemişsin eli kulağında cihazını niye riske atıyorsun? Biraz sabır.

Evet de hala adamakıllı bir tarih vermiyor Samsung. Bir de S24 serisinin en son çıkmış cihazı olmasına rağmen programın gerisine atmışlar. Yapamazsam uğraşmayacağım zaten. Denemek istedim sadece.

Evet de hala adamakıllı bir tarih vermiyor Samsung. Bir de S24 serisinin en son çıkmış cihazı olmasına rağmen programın gerisine atmışlar. Yapamazsam uğraşmayacağım zaten. Denemek istedim sadece.
Garantiyi bozabiliyor sanırım emin olmamak ile birlikte S24 serisi Pazartesi günü alıyor FE cihazı 23 Nisanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…