S24 FE'yi günde 3-4 kere şarj etmek sorun olur mu?

kralbabakit

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben genellikle gün boyu PUBG oynuyorum S24 FE var ve günde 3 4 defa şarja takmam gerekiyor. %20 ile %80 arası pilde kullanıyorum bu bir sıkıntı olur mu ya da ömrünü bayağı etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pili daha çabuk değişim isteyecektir.

Merhaba, ben genellikle gün boyu PUBG oynuyorum S24 FE var ve günde 3 4 defa şarja takmam gerekiyor. %20 ile %80 arası pilde kullanıyorum bu bir sıkıntı olur mu ya da ömrünü bayağı etkiler mi?
Telefonu arada sırada dinlendir. Günde 3,4 kere takmakta illaki batarya ömrünü kısaltır. Günde 1,2 kere yeterli olur da pubg oynuyorum diyorsun gün boyu. Başka şeylerle de ilgilen.

Mesela benimde elimden düşmez telefon, oyun oynarım, sosyal medyada takılırım ama aralıksız oyunda oynamam. En fazla 2 kere şarja takarım 1 gün içinde, fazlasıyla yeterli oluyor benim için ve daha güvenli.

Son düzenleme:
Hocam günlük ekran süreniz 24 saat falan herhalde ya da telefonu aldığınız zamandan beri bu şekilde kullandıysanız pil ömrü ciddi şekilde azalmış demektir. Günü maksimum 2 şarj ile çıkarabilirsin o telefonda. 20'den 80e sürekli şarj etmek yerine yaklaşık 100 civarından 10 veya 20'ye kadar kullanın. 80'den 20ye kullanmak her ne kadar daha sağlıklı olsa da benim dediğim gibi yapmanız pil döngüsü için daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Telefonu alalı 3 gün oldu ve oyun oynadığım için bundan sonra dikkat ederim günde en fazla 2 kez şarj ederim eyw yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…