S24 fiyatları düşer mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. S24 FE, S24, S25FE bu üç cihazdan birini almayı düşünüyorum. S24 FE fiyat olarak çok arttı, S24 ise giderek düştü, bu yüzden S24'e daha sıcak bakıyorum. S24 2 yıllık bir cihaz, S24 FE'nin üretimi dursa da fiyatlari düşmedi. S24 varken de S25 FE almak için bir neden göremiyorum (fiyatlardan dolayı)

Birkaç ay sonra S26 serisi çıkacağı için S24 stoklarını tamamen bitirmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum ancak teknolojik ürünler zamlanacak muhabbeti de var. Önceki senelerde bu durum gerçekleşti mi? S24'ün fiyatı giderek düşer mi? Almak için acele etmeye gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam vergiler 2026 da artıralacak ve yeni asgari ücret zamları gerçekleşecek zam yiyecektir.

Bircok ürün için haklısınız ama üretimi biteli 1 yil olmuş telefon için de geçerli olur mu onu kestiremiyorum.

Hocam bu ülkede hiçbir şey kestirilemiyor maalesef artadabilir azaladabilir sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…