S24 için şarj aleti önerisi

technus

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. Cihazi yeni yurt dışı olarak aldım dolayısı ile garanti gibi bir durum yok, cihaza zarar vermeden hızlı bir şekilde şarj edecek şarj aletine ihtiyacım var. Tavsiyelerinizi açığım. Fiyat çok yüksek olmazsa iyi olur teşekkürler. Oyun oynarken USB pd şarjını duraklat özelliğini kullanacağım. Çok önemi yok ama olsa iyi olur.

Hocam orijinali 700TL zaten. Alabiliyirsaniz orijinal alin. 500 lira kaliteli adaptor markalari zaten Spigen gibi. Almisken orijinali almak daha iyi.

Hocam orijinal kalın en iyisi orijinal şarj kablosu ile adaptör alın bir şey kaybetmezsiniz. Bildiğim kadarıyla iPhone şarjı daha pahalı ve ben gene de orijinali alıyorum bence orijinal olanı alsanız uzun bir süre ve kaliteli gidebilecek bir şarjınızın olacağını düşünüyorum. Diğer şarjlar zaten en kötü şarjlar 200'den başlıyor şu an orijinal S24 şarj aleti yani Type-C'ler 1000 TL'nin altında yoktur diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…