S24 ile S24+/S25 arasındaki fiyat farkına değer mi?

Valiented

Megapat
Daha fazla  
Çok oyun oynayan birisi değilim bu yüzden işlemciden çok bataryası ve kamerası benim için daha önemli. Bu yüzden S24+ almayı düşünüyordum ancak S24 ile arasında yaklaşık 7-8 bin TL fark var. Bu farkı vermeye değer mi emin değilim. Eğer aradaki fark vermeye değer ve S24+ alınabilir ise, aynı fiyatta olan S25 mi alınmalı diye arada kaldım. Sizce fiyat farkına değer mi? Fiyat farkına değerse o bütçeye S24+ yerine S25 mi alınmalı?

Evet farkı vermeye değer. S24+ S25 olarak da küçük ekran seviyorsan S25 büyük seviyorsan S24+ alın. Fark etmez derseniz S24+ önerebilirim sizin kullanımınız için. İşlemci o kadar da öncelik değil sonuçta sizin için.

Not düşeyim bence ikisini de boş verip Honor 400 Pro almak en mantıklısı.

Paranız varsa neden olmasın S25 Tavsiye ederim ve arkadaşın dediği gibi Honor 400 Pro'da bakılabilir. İşlemcisi çok güçlü bir cihaz, kompakt ele tam oturuyor.

Bütçen varsa 24 serisini geç hocam, 25 al keyfine bak.

Batarya önemliyse plus olan modele bakmanı tavsiye ederim ama o kadar parayıda exynos işlemcili telefona vermezdim. aekadaşın dediği honor 400 pro da mantıklı illa Samsung olacaksa s25+ ve s24 fe alınabilir belki

Batarya önemliyse Plus olan modele bakmanı tavsiye ederim ama o kadar parayı da Exynos işlemcili telefona vermezdim. Aekadaşın dediği Honor 400 Pro da mantıklı illa Samsung olacaksa S25+ ve S24 FE alınabilir belki

Hocam S24 FE ne alaka? S25 Plus'da bütçeyi aşıyor.

Hocam S24 FE ne alaka? S25 Plus'da bütçeyi aşıyor.
İki telefon Samsung tarafında en alınabilir modeller bence, illaki Samsung olacaksa konudaki 3 telefonu eleyip bunlara bakmak daha mantıklı bence.

İki telefon Samsung tarafında en alınabilir modeller bence, illaki Samsung olacaksa konudaki 3 telefonu eleyip bunlara bakmak daha mantıklı bence.

S24 FE yerine zaten bütçesi yetiyorken S24+ ve S25 daha mantıklı. S25+da bütçesinin üstünde.

S24 FE yerine zaten bütçesi yetiyorken S24+ ve S25 daha mantıklı. S25+da bütçesinin üstünde.

Arkadaş batarya konusuna önem verdiği için S24 ve S25'i mantıklı bulmadım. Konu sahibi işlemciye önem vermesede Exynos işlemcili S24+ a 40k vermek de mantıklı gelmedi. S24+ kullanıp Android otoda ısınmasından şikayetçi olan kişiler görmüştüm, amiral gemisi seviyesinde bir telefonda bunlar olmamalı bence Konu sahibi belki bütçesini artırabiliyordur veya s24+ a 40k vermek yerine s24fe yi daha elverişli bulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…