Merhaba. Eylül ayında sıfır S24 almayı düşünüyorum. Telefondan tek beklentim donma, kasma olmaması ve ortalama bir kameraya sahip olması. Sosyal medyada paylaşım vs. yapmıyorum. Bu telefonu alsam kaç yıl yazılım desteği devam eder ve 2-3 yıla telefonda yavaşlama olur mu? Teşekkürler.
Merhaba. Eylül ayında sıfır S24 almayı düşünüyorum. Telefondan tek beklentim donma, kasma olmaması ve ortalama bir kameraya sahip olması. Sosyal medyada paylaşım vs. yapmıyorum. Bu telefonu alsam kaç yıl yazılım desteği devam eder ve 2-3 yıla telefonda yavaşlama olur mu? Teşekkürler.
7 yıl yazılım desteği devam ediyor. Telefonda yavaşlama olması hakkında kesin bir şey söyleyemeyiz ama ben olmayacağını düşünüyorum. Belirli bir süreden sonra batarya değişimiyle rahat 5-6 sene götürür.
Samsung Galaxy S25 12 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Buz Mavisi 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.