umitcocu Kilopat Katılım 21 Mart 2019 Mesajlar 104 27 Mayıs 2024 #1 Şu 3 kılıf arasında kaldım. Şeffaf olanın arkası sert plastik ama sararma yapar mı? Fırsat: Spigen Galaxy S24 Kılıf Ultra Hybrid Crystal Clear - ACS07349 Amazon.com.tr Fırsat: Spigen Galaxy S24 Kılıf Liquid Air Marble Grey - ACS07450 Amazon.com.tr Fırsat: Spigen Galaxy S24 Kılıf Liquid Air Matte Black - ACS07347 Amazon.com.tr
Şu 3 kılıf arasında kaldım. Şeffaf olanın arkası sert plastik ama sararma yapar mı? Fırsat: Spigen Galaxy S24 Kılıf Ultra Hybrid Crystal Clear - ACS07349 Amazon.com.tr Fırsat: Spigen Galaxy S24 Kılıf Liquid Air Marble Grey - ACS07450 Amazon.com.tr Fırsat: Spigen Galaxy S24 Kılıf Liquid Air Matte Black - ACS07347 Amazon.com.tr
öylebiri işte Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 235 27 Mayıs 2024 #3 Galaxy S24 Silicone Case Galaxy S24 Silicone Case shop.samsung.com kendi sitesinden renkli silikon kılıflara bakabilirsiniz
Galaxy S24 Silicone Case Galaxy S24 Silicone Case shop.samsung.com kendi sitesinden renkli silikon kılıflara bakabilirsiniz
umitcocu Kilopat Katılım 21 Mart 2019 Mesajlar 104 27 Mayıs 2024 #4 öylebiri işte dedi: Galaxy S24 Silicone Case Galaxy S24 Silicone Case shop.samsung.com kendi sitesinden renkli silikon kılıflara bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Eflatun rengini kullanıyorum hocam. Şeffaf kılıf almak istiyorum ama sararıyor zamanla. Spigenin şeffafı alınır mı sizce?
öylebiri işte dedi: Galaxy S24 Silicone Case Galaxy S24 Silicone Case shop.samsung.com kendi sitesinden renkli silikon kılıflara bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Eflatun rengini kullanıyorum hocam. Şeffaf kılıf almak istiyorum ama sararıyor zamanla. Spigenin şeffafı alınır mı sizce?
öylebiri işte Centipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 235 27 Mayıs 2024 #5 umitcocu dedi: Eflatun rengini kullanıyorum hocam. Şeffaf kılıf almak istiyorum ama sararıyor zamanla. Spigenin şeffafı alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... hiç o markanın ürünlerini kullanmadım fakat kaliteli olduğunu duydum fakat gördüğüm çoğu şeffaf kılıf bir süreden sonra sararıyor.
umitcocu dedi: Eflatun rengini kullanıyorum hocam. Şeffaf kılıf almak istiyorum ama sararıyor zamanla. Spigenin şeffafı alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... hiç o markanın ürünlerini kullanmadım fakat kaliteli olduğunu duydum fakat gördüğüm çoğu şeffaf kılıf bir süreden sonra sararıyor.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #6 Arkası sert yanları silikon olan markasız kılıfımda arka hala rengini değiştirmedi ama yanlar sarardı. Arkası çok çizildi sadece.
Arkası sert yanları silikon olan markasız kılıfımda arka hala rengini değiştirmedi ama yanlar sarardı. Arkası çok çizildi sadece.