S24 mü iPhone 13 mü?

Elimde 8K TV yok diye gidip de 13 alayım doğrudur.

Arkadaşım ben demiyorum zaten IP13 S24'ten daha iyi diye. S24'ün 8K çekim yapabilmesi 13'ten iyi olduğu anlamına gelmez. Bunu anlamak çok zor olmamalı.

13 alan da S24 Ultra alan da genel olarak 1080p çekimler yapacak. 8K video çekip onu 8K izleyemedikten sonra ne anladım 8K video çekip alan doldurmaktan.

Kamera karşılaştırma video at S24'ün kamerası daha iyi çekiyor de, işlemcisi şöyle de, daha uzun ömürlü de, 2 kat ram var de ne bileyim yapay zeka desteği cart curt çok daha gelişmiş bir cihaz de anlarım. "S24 8K çekiyor IP13 4K S24 daha iyi ehe " demek ne kadar mantıklı.

Ben sadece birisi göstererek bile daha iyi olduğunu dedim. Sadece bu özellik var bu daha iyi demedim. Verdiğim örnek, S24'ün 13'den daha iyi olmasının sadece "BİR" örneği. "BİR". Yanlış anlaşılma olmuş.

Bence amaç oyundan çok resim, video çekerim, video izlerim, konuşurum derseniz bence iPhone 13 daha karizmatik ne de olsa ayfon kullanıyorum dersiniz
Gülünç bir cevap.

Son düzenleme:
Profesyonel ortamlarda upload edilebilir. 60 FPS'e de azıcık kalite kaybı ile çıkarılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…