S24 mü yoksa iPhone 13 mü?

Ana sebebi o ve gerek forum olsun gerek dışarıdan duyduklarım olsun telefon çekmiyor deniyor bu yüzden de ısınıp batarya tüketimi artıyor deniyor.
Neden SnapDragon koymuyorlar anlamiyorum, evet yeni exynos'lar baya gelisti ama s serilerinde kullanilmamali hadi s24 de kullaniliyor, s24 plusa neden koyuyorlar anlamiyorum.

Her konuda s24

Neden Snapdragon koymuyorlar anlamıyorum, evet yeni Exynos'lar bayağı gelisti ama s serilerinde kullanilmamali hadi S24 de kullaniliyor, S24 plusa neden koyuyorlar anlamıyorum.

Maliyet hocam maliyet yüzünden Tab S10 serisinde bile MediaTek kullanacaklar.

Telefonla ne statüsü elinde IPhone'un en üst modeli olup iki kelimeyi bir araya getiremeyenleri gördük, kot pantolon, tas kafa saç, üç kameralı iPhone, BMW araç ve beyaz Nike veya puma Adidas bahsettiğin kişilik buysa karınca kadar değeri yok başka insanların gözünde adam ailesini düşünüyor bu akşam eve ekmek götürebilecek miyim diyor aklından gidip birinin elindeki IPhone'dan dolayı statü sahibi mi konu sahibine önerim telefonda istediğin neyse ona göre al.

Rage atmana gerek yok bende zaten dedim performans olarak S24 çok daha iyi diye. Burada olan insanlar zaten buna karşı çıkmıyor ama doğruya doğru statü işi Türkiye de bir illet ve bazı şeylerde daha ilgi çekici oluyor bunlardan biri de iPhone telefonlar.

Benim o ortamlarda işim olmaz veya ben ignore atarım dersen zaten S24 alırsın mantıklı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…