S24 mü yoksa iPhone 13 mü?

S10 Ultra dusunuyorum, sizce MediaTek islemci koyarlarsa alınır mı? MediaTek islemciler hakkinda bilgi sahibi degilim.

Hocam ciddi olarak kendini geliştirdiği söyleniyor fakat Exynos içinde söyleniyordu ve hala sorunlu o yüzden güvenemiyorum SD veya Apple'ın çiplerini gözüm kapalı öneririm fakat MediaTek, Kirin, Exynos bunlara ön yargım var telefon konusunda %100 olmasamda tablet konusunda o bütçelerde Apple'cıyım kendime göre haklı sebeplerim var.

Tesekkurler hocam.

Ip15 mi s24 mü deseydin bile s24 denirdi.

Yakın bir zamanda ben de telefon alacağım. Bütçeme göre iPhone 13 ya da S24 almayı düşünüyorum. iPhone daha önce hiç kullanmadım. Eşime 2023'te iPhone 11 aldık, severek kullanıyor ve herhangi bir yavaşlama, donma, problem yaşamadı şimdiye kadar. Şarjı da ciddi anlamda uzun gidiyor.

Oyun olarak sadece Mobile Legends oynuyor, sorunsuz bir şekilde.

Ayrıca Macbook Air M1 laptop ile şu bahsedilen ekosistem olayı gerçekten hoş ve pratik.

Ben 2018'den beri Huawei P20 kullanıyorum. Şaşırtıcı bir şekilde dayanıklı çıktı telefon defalarca sert bir şekilde yere düşmesine rağmen bana mısın demedi cihaz. Her neyse artık inceden öteki tarafa bakıyor yüzü. Yine Android'den devam mı etsem yoksa Apple denesem mi diye düşünüyorum. Hala net kararımı veremedim. Bir süre daha düşüneceğim ancak sanırım ben de heves ve merak ettiğim için iPhone 13 alacağım. Tabi fikrim değişebilir.

Bilgili arkadaşlardan gelecek farklı yorumları takip etmeye devam edeceğim.

telefonu kullanım amacına göre değişir. s24 daha yeni ve daha güçlü. görünüşüne göre alacaksanız iPhone 13 de alınabilir. ikiside iyi telefon. iPhone merak ettiyseniz Samsung sizi tatmin etmez büyük ihtimalle. o yüzden iPhone 13 alabilirsiniz. ikiside uzun yıllar dayanacak telefon. s24 de iP13te temiz kullanımda bi 5 yıl kadar götürür diye tahmin ediyorum. şimdiden yeni telefonunuz için hayırlı olsun.

S24 daha uzun ömürlü olur ama ekosistem varsa ve iPhone merak ediyorsanız alınır eğer bütçe çıkıyorsa bir üst model alsanız daha uzun ömürlü olabilir ama 13 de üzmeyecek bir telefon.

Kalkıpta 40K paraları Android tarafına yatırmam hemde Exynos çipine yerinde olsam yurt dışı S24 Ultra düşürdüm iPhone 13 kafana yatmazsa. 2 gün sonra çökerse kelimesini görmezden geliyorum.
Yurt dışı telefonlarda bazı sorunlar oluyormuş.Yerli faturalı telefon tercih etmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…