S24+ nereden alınmalı?

emrglby

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yarın almayı planlıyorum MediaMarkt vatan ve Amazon aynı fiyata satıyor. Hangisinden aldığım fark eder mi? İlk tercihim Vatan'a gidip elden almak gibi. Siz ne diyorsunuz? Herhangi bir fark olmaz değil mi? Amazon.com.tr

Hiç uğraşmak istemiyorsanız (Herhangi) bir sorun çıkarsa (Amazon) satıcısından almanızı kesinlikle tavsiye ederim. 2 telefon almıştım farklı yıllar da 1 tanesinde sorun çıkmıştı direkt ilgilendiler sıfır değişim veya para iadesi yapıyorlar.

Hiç uğraşmak istemiyorsanız (Herhangi) bir sorun çıkarsa (Amazon) satıcısından almanızı kesinlikle tavsiye ederim. 2 telefon almıştım farklı yıllar da 1 tanesinde sorun çıkmıştı direkt ilgilendiler sıfır değişim veya para iadesi yapıyorlar.
Elden teslim her zaman en iyisidir. Zamanında azıcık zahmete girmeyecem diye uzun vadede 1 ton zahmete sokma riskine değmez.

Elden teslim her zaman en iyisidir. Zamanında azıcık zahmete girmeyecem diye uzun vadede 1 ton zahmete sokma riskine değmez.
Elden teslim de doğru Amazondan da almak doğru fark yok. Diğer mağazaları denemedim tecrübe etmedim bilemem. Amazon her daim güvenilir ve mağdur etmiyor tabi satıcısı (Amazon) ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı