S24 Plus alınır mı?

Peki hocam toplam pakette exynosa rağmen S24 Plustan daha iyi bir cihaz söyler misiniz?
Hocam çok büyük ekrana gerek yoksa s23 alınabilir Snapdragon 8 gen 2 işlemci kullanıyor. Gayet yeterli ve premium bir ürün.

Hocam çok büyük ekrana gerek yoksa S23 alınabilir Snapdragon 8 gen 2 işlemci kullanıyor. Gayet yeterli ve premium bir ürün.

S24 kullandın, ısındı, beğenmedin ve bu yorumu yapıyorsun. İronik gerçekten.

S23 FE kullanıyorum sorunları yazayım
1: TikTok'ta CapCut şablon kullanmaya basıyorum cihaz resmen alev alıyor donup kalıyor birkaç denemeden sonra düzeliyor.

2: Kesinlikle stabil değil uygulamalar kafasına göre bir yavaş bir hızlı açılıyor bazen açılmıyor donup kalıyor insanı sinir ediyor.

3. fotoğraf çektikten sonra çektiğim fotoğrafın üstüne tıkladığımda dona dona beni bekletiyor çektiğim fotoğraf bile akıcı bir şekilde açılmıyor.

4. telefon ısınınca PUBG de bzzt czzt ses yapıyor donum donum donuyor kalabalık yerlerde.

5. ısınınca telefon 60Hz'e düşüyor daha saçma bir şey yok

Yani daha bir sürü yaşadığım şey var ufak tefek de olsa bu kadar para verip sorun yaşamak akıl kârı değil gidin iPhone 13 alın Android'den uzak durun.

Ooo bayağı amiral gemisiymiş ya telefonun. S23 kullan bakalım gerçek amiral gemisi. Bu sorunların biri bile var mı öyle konuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…