Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.650 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #11 WHT dedi: Bence kötü ekran süresi alıyorsunuz. Ben S22'nin sorunlu işlemcisi ile 4 saat alıyorum. Sizinki hem S24 hem de Plus. Genişletmek için tıkla... Ben s22 den geçtim babama verdim dedi bataryası öldü mü falan. O kadar kötü s22. Weiterleitungshinweis Xantern dedi: Nerede gördün? Birçok farklı yere baktım her yer 18 Nisan diyor. Tamam şimdi gördüm, değiştirmişler. 14 diyorlar. İnşallah, haydi bakalım. Genişletmek için tıkla... Evet burda da demişler. WHT dedi: Bence kötü ekran süresi alıyorsunuz. Ben S22'nin sorunlu işlemcisi ile 4 saat alıyorum. Sizinki hem S24 hem de Plus. Genişletmek için tıkla... Birde %33 yemiş 3 saatte. Bitmedi yani.
WHT dedi: Bence kötü ekran süresi alıyorsunuz. Ben S22'nin sorunlu işlemcisi ile 4 saat alıyorum. Sizinki hem S24 hem de Plus. Genişletmek için tıkla... Ben s22 den geçtim babama verdim dedi bataryası öldü mü falan. O kadar kötü s22. Weiterleitungshinweis Xantern dedi: Nerede gördün? Birçok farklı yere baktım her yer 18 Nisan diyor. Tamam şimdi gördüm, değiştirmişler. 14 diyorlar. İnşallah, haydi bakalım. Genişletmek için tıkla... Evet burda da demişler. WHT dedi: Bence kötü ekran süresi alıyorsunuz. Ben S22'nin sorunlu işlemcisi ile 4 saat alıyorum. Sizinki hem S24 hem de Plus. Genişletmek için tıkla... Birde %33 yemiş 3 saatte. Bitmedi yani.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 13 Nisan 2025 #12 Lskow dedi: Ben S22'den geçtim babama verdim dedi bataryası öldü mü falan. O kadar kötü s22. Weiterleitungshinweis Evet burada da demişler. Bir de %33 yemiş 3 saatte. Bitmedi yani. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaş zor 4-5 saat alıyorum demiş ya ona istinaden söyledim. s22 de 120hz 4 saat alıyorum kötü değil bence.
Lskow dedi: Ben S22'den geçtim babama verdim dedi bataryası öldü mü falan. O kadar kötü s22. Weiterleitungshinweis Evet burada da demişler. Bir de %33 yemiş 3 saatte. Bitmedi yani. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaş zor 4-5 saat alıyorum demiş ya ona istinaden söyledim. s22 de 120hz 4 saat alıyorum kötü değil bence.