S24 Plus iyi bir model değil

562660

Decapat
S24 Plus'ı alalı tam 4 ay oldu. Nereden başlayacağımı bilmiyorum, o kadar sinirliyim ki. 50 MP fotoğraflar çektiğinde renkleri karanlıklaştırması mı dersin, 60 FPS videoları galeride kırptıktan veya renk ayarlarını kurcaladıktan sonra kasmaya başlaması mı dersin, ön kamerayla video çekerken düşük ışıkta hafif kırmızı gözükmesi mi dersin? Say say bitmeyecek saçma sapan sorunları var. Sürekli güncelleme getiriyorsunuz da, abicim, kameradaki sorunlar bitmiyor, video editördeki sorunlar bitmiyor. iPhone 13'ten şu saçma telefona geçiş yaptığım için ne kadar pişman olduğumu bilemezsiniz. iPhone 11 telefonumda bile bu kadar sorun yaşamıyordum. Üzülerek söylüyorum ama optimize konusunda Samsung cihazları, IPhone'un yanından bile geçemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
S 24 FE aldım bende kanka uygulama içi yazı yazarken uygulamadan atma sorunu var ben mi çözemedim bilmiyorum ama kötü bir özellik, Samsung güncelleme getirmeli s serilerine.

S24 Plus'ı alalı tam 4 ay oldu. Nereden başlayacağımı bilmiyorum, o kadar sinirliyim ki. 50 MP fotoğraflar çektiğinde renkleri karanlıklaştırması mı dersin, 60 FPS videoları galeride kırptıktan veya renk ayarlarını kurcaladıktan sonra kasmaya başlaması mı dersin, ön kamerayla video çekerken düşük ışıkta hafif kırmızı gözükmesi mi dersin? Say say bitmeyecek saçma sapan sorunları var. Sürekli güncelleme getiriyorsunuz da, abicim, kameradaki sorunlar bitmiyor, video editördeki sorunlar bitmiyor. iPhone 13'ten şu saçma telefona geçiş yaptığım için ne kadar pişman olduğumu bilemezsiniz. iPhone 11 telefonumda bile bu kadar sorun yaşamıyordum. Üzülerek söylüyorum ama optimize konusunda Samsung cihazları, IPhone'un yanından bile geçemez.

Mağduriyet yaşayan kişiye bile disslike emotu atmışlar. Samsung'un telefonları sorunlu dediğimiz zaman linç yiyoruz. Son cümlenize kesinlikle katılıyorum. IPhone'un yanından bile geçemez. Geçmiş olsun.

Mağduriyet yaşayan kişiye bile disslike emotu atmışlar. Samsung'un telefonları sorunlu dediğimiz zaman linç yiyoruz. Son cümlenize kesinlikle katılıyorum. IPhone'un yanından bile geçemez. Geçmiş olsun.
Aksini iddia eden insanları ciddiye almıyorum artık. Zaten onların vermiş oldukları saçma tavsiyelerden dolayı bu telefonu almış oldum. Memnun değilim kimseye de tavsiye etmiyorum.

Aksini iddia eden insanları ciddiye almıyorum artık. Zaten onların vermiş oldukları saçma tavsiyelerden dolayı bu telefonu almış oldum. Memnun değilim kimseye de tavsiye etmiyorum.

Telefon memnun ediyor kanka o kadar da sorunlu değil ama 2 gün sonra çıkacak olan S25 ultraya öncelik veriyorlar artık ve senin telefona da 2 gün sonra One UI 7 güncellemesi gelecektir çünkü beta bitti belki hatalar azalır.

Ben de yakın zamanda iPhone 13'e geçiş yapmayı düşünüyordum. Android ile Apple arasında kalmıştım, S24 FE ve S24 Plus alacaklarım listesinde vardı. Bu yorumunuz bana yardımcı oldu, teşekkür ederim.

İlk defa sizden duydum bu yaşadığınız çoğu sorunu cihazı garantiye gönderdiniz mi?

@GucukBey de aynı cihazı kullaniyor ondan duymadım bu sorunları.
Samsung forumda bununla ilgili konu açan insan sayısı çok. Adamlar yanıt olarak telefonu kapatıp açmayı deneyin gibi saçma cevaplar veriyorlar. Bunu yazanlar da Samsungun çalışanları. Telefonun kendi editöründe bug var diye gidiyorum editlerimi Google Playden indirmiş olduğum YouCut uygulaması üzerinden yapmak zorunda kalıyorum. Rezilliğin böylesi.

Samsung forumda bununla ilgili konu açan insan sayısı çok. Adamlar yanıt olarak telefonu kapatıp açmayı deneyin gibi saçma cevaplar veriyorlar. Bunu yazanlar da Samsung'un çalışanları. Telefonun kendi editöründe bug var diye gidiyorum editlerimi Google Play'den indirmiş olduğum YouCut uygulaması üzerinden yapmak zorunda kalıyorum. Rezilliğin böylesi.

Dediğiniz sorunlardan 1 tanesi hariç hepsini ilk defa gördüm sizden.
Forumlarda açılan konukara görede yargı yapmak doğru değil. Forumlarda IP16 Pro Max'ya da S24 Ultra içinde bir sürü şikayet açılıyor. Dediğiniz durumu her insan yaşamıyor bu yüzden bence konu başlığı biraz gereksiz olmuş. Örnek veriyorum IP14 Pro Max'de dinamik ada animasyonu kasmaya başlamıştı, fotoyu geç çekiyordu, Zoom berbatdı o zaman tüm IP14 Pro Max'ler iyi bir cihaz değil diyebilir miyim? Hayatta diyemem çünkü IP14 Pro Max iyi bir cihaz. Spesifik yaşadığınız sorunlar olmuş. Telefona mâl etmek doğru değil, bu ne böyle rezalet derseniz iPhone 13e dönün belki öyle daha iyi hissedersiniz diyeceğim(ip13 kesinlikle s24+ kalitesinde değil onuda ekleyeyim) ama iPhone 13 ile ilgilide birçok sorun yaşadığınıza dair konu açmışsınız.

S 24 FE aldım bende kanka uygulama içi yazı yazarken uygulamadan atma sorunu var ben mi çözemedim bilmiyorum ama kötü bir özellik, Samsung güncelleme getirmeli s serilerine.
Tüm uygulamalarda mı oluyor?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı