S24 Plus iyi bir model değil

iPhone 13 ile ilgili sadece 2 tane sorunum vardı onlar da telefonun optimizasyonu ile ilgili değildi. Yavaş internet bağlantısı ve telefonun pil ömrü azalmasın diye yapmış olduğu otomatik ayarlardı. Samsungun 4 ay içerisinde çıkarmış olduğu sorunları iPhone 11 ve 13te yıllardır görmedim. Diğer modeller hakkında bir bilgim yok ama S24 Plus koca bir rezalet.

iPhone 13 ile ilgili sadece 2 tane sorunum vardı onlar da telefonun optimizasyonu ile ilgili değildi. Yavaş internet bağlantısı ve telefonun pil ömrü azalmasın diye yapmış olduğu otomatik ayarlardı. Samsungun 4 ay içerisinde çıkarmış olduğu sorunları iPhone 11 ve 13te yıllardır görmedim. Diğer modeller hakkında bir bilgim yok ama S24 Plus koca bir rezalet.

İşte hala beni anlamamışsın. Spesifik sorunların için S24+ koca bir rezalet demen doğru değil. S24+ı beğenmediğini, cihazının sorunlu olduğunu iddia edebilirsin ama S24+ rezalet bir cihaz dersen senin yaşadığın sorunu herkes yaşıyormuş gibi olur. Sonuçta herkesin durumu farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…