sauronungozu
Megapat

Daha fazla  

Kesinlikle S24 Plus alın. Bu ikiliyi öneririm.
Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB fiyatları 40.849,05 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB özelliklerini incele, 118 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com 
Yazılımı benim için çok önemli hocam. Zaten sırf bu sebepten samsung almayı düşünüyorum. Exynos'a tövbeliydim ama bakalım bu son sürümünde nasıl olacak, teşekkür ettim.S24+ alın.
Telefonun en önemli şeylerinden biri yazılım, Xiaomi'de yazılım diye bir şey yok, berbat bir arayüzü var.
Şarj cihazı olarak samsung'un sattığına baktım, amazonda kablosu ile birlikte 1600 lira falan. Birkaç yerde kablonun da destklemesi lazımmış diye duyunca en iyisi orijinal olandan alayım demiştim ama buna da bakıcam, sağ ol hocam.Kesinlikle S24 Plus alın. Bu ikiliyi öneririm.
Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB fiyatları 40.849,05 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB özelliklerini incele, 118 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com 
Sanırım öyle yapıcam. Teşekkürler.S24+ alın. Xiaomi alırsanız evet daha güçlü bir cihaz ama hava durumuna, optimizere, uygulama mağazasına girince karşınıza reklam çıkıyor.
Attığım adaptörün akım değerleri orijinal ile neredeyse aynı. PPS 2.0 desteğiyle Spigen'in Samsung'a özel adaptörü diyebiliriz. 2 tane orijinal adaptörü olan birisi olarak söylüyorum. Gerçekten hiçbir özelliği yok. 1 senedir Spigen adaptör kullanıyorum ve çok memnunum.Yazılımı benim için çok önemli hocam. Zaten sırf bu sebepten samsung almayı düşünüyorum. Exynos'a tövbeliydim ama bakalım bu son sürümünde nasıl olacak, teşekkür ettim.
Şarj cihazı olarak samsung'un sattığına baktım, amazonda kablosu ile birlikte 1600 lira falan. Birkaç yerde kablonun da destklemesi lazımmış diye duyunca en iyisi orijinal olandan alayım demiştim ama buna da bakıcam, sağ ol hocam.
En son yapacağım şey oyun oynamak açıkçası. Yazılım, ekran, pil ve işlemci benim için önemli şeyler. HyperOS çok korkunç geliyor, sanırım Samsung alıcam.Kağıt üstünde 14T Pro çok daha iyi bir cihaz. Özellikle ekranın renkleri ve özellikleri, üstüne 10dk civarı süren şarj süresi ve güvenilir model işlemcisi ile baya önde. Kamera özellikleri olarakta ama kamera için fiziksel olarak incelemenizi tavsiye ederim.
S24+ ise 2K ekranı ve OS ile öne geçiyor. Şahsen HyperOS'e güvenmiyorum pek, ciddi ciddi uğraşmak gerekiyor en kararlı sürüm için. Ama dert değilse pek önemi yok. Şahsen bu durumda ne için satın aldığınıza bağlı. Özellikle oyun oynama derdiniz varsa Xiaomi daha uygun olur.
Termal kategorisinde sınıftan kalma geçmişe sahip ne demek hocamExynos 2400'de, Dimensity 9300 kadar güçlü bir işlemci. İki işlemci de termal kategorisinde sınıftan kalma geçmişine sahip. O yüzden eşit şartlarda Samsung daha güvenilir.
Tamamdır hocam bakıcam ona çok sağ ol.Attığım adaptörün akım değerleri orijinal ile neredeyse aynı. PPS 2.0 desteğiyle Spigen'in Samsung'a özel adaptörü diyebiliriz. 2 tane orijinal adaptörü olan birisi olarak söylüyorum. Gerçekten hiçbir özelliği yok. 1 senedir Spigen adaptör kullanıyorum ve çok memnunum.