Yeni exynos islemciler neredeyse snap dragon ayarindalar, isinma sorunlari eskisi gibi yok gayet ideal sicakliklarda geziyorlar ama burada telefonu kullanim amaciniz vs. onemlidir. S24 plus pil suresi olarak iPhone'un pro serilerinden daha ustun, o kadar para vermeye benim fikrimce gerek yok s24 plus cok ideal.Arkadaşlar merhaba,
Elimde iPhone 11 var şu an ve eskidi. Daha önce de Note 8 vardı. İki taraftan da memnundum açıkçası. Benim için iOS veya Android fark etmiyor. Normal kullanıcıyım, cok oyun oynamam. Şu an S24 Plus almak var ama okuduğum yorumlarda kamerasının fiyata nazaran olması gereken seviyenin altında olması, cok ısınma problemi ve şarj süresi ile ilgili endişelerim var okuduğum yorumlar üzerine.
Diğer yandan iPhone 15-16 Pro veya Max modelini de alabilirim. Bütçe cok problem cıkarmaz ama açıkçası bir telefona da bu kadar para verilmesinin doğru olmadığı kanaatindeyim kendimce. Sonuçta ben sosyal medyacı veya influencer değilim. Sizin kararınızı merak ediyorum bir de başka telefon tavsiyesi varsa alabilirim.
Son olarak; yurt dışı iPhone 16 Max alsam telefoncudan, 8 ay sonra onu kaydettirsem TR cihazına döner mi?
Arkadaşlar merhaba,
Elimde iPhone 11 var şu an ve eskidi. Daha önce de Note 8 vardı. İki taraftan da memnundum açıkçası. Benim için iOS veya Android fark etmiyor. Normal kullanıcıyım, cok oyun oynamam. Şu an S24 Plus almak var ama okuduğum yorumlarda kamerasının fiyata nazaran olması gereken seviyenin altında olması, cok ısınma problemi ve şarj süresi ile ilgili endişelerim var okuduğum yorumlar üzerine.
Diğer yandan iPhone 15-16 Pro veya Max modelini de alabilirim. Bütçe cok problem cıkarmaz ama açıkçası bir telefona da bu kadar para verilmesinin doğru olmadığı kanaatindeyim kendimce. Sonuçta ben sosyal medyacı veya influencer değilim. Sizin kararınızı merak ediyorum bir de başka telefon tavsiyesi varsa alabilirim.
Son olarak; yurt dışı iPhone 16 Max alsam telefoncudan, 8 ay sonra onu kaydettirsem TR cihazına döner mi?
Hocam ben de sizin gibi bir telefona o kadar para verilmemesi kanaatindeyim. Ayrıca şarj problemi S24 de değil 15-16 da çok daha fazla var. IPhone'un hem batarya ömrü çok daha hızlı hem de şarjı çok daha hızlı tükeniyor. Eğer ki sosyal medyada kamerayla işiniz yoksa kamerası gayet yeterli seviyede S24'ün. Marka takıntınız gibi şeyleriniz yoksa bence S24 daha mantıklı bir seçim olacaktır. Son sorunuz hakkında bilgim yok maalesef.
Arkadaşlar merhaba,
S24 Plus sahibi olarak ekranlarında bir takım sorunlar var. Donanımhaber S24 ekran sorunları başlığına bakabilirsiniz. Gündelik yaşamda fark edilmiyor derinlemesine incelenmesi lazım ama yine de bilginiz olsun. Ayrıca bütün buna rağmen 40bin TL'ye böyle bir cihaz almak varken 50-60 bin TL yukarıdaki cihazlara vermek gereksiz. Ayrıca o modellerin de panelini Samsung ürettiği için 15 Pro ve son çıkan iPad modelinde de benzer ekran sıkıntılarının olduğunu söylüyorlar. O cihazlar ile S24 Plus aynı fiyat olsa yine S24 Plus tercih edilir, ki arada 20 bin TL bir fark varsa düşünülmez bile.
Herkese cevapları için cok teşekkür ederim. iPhone lansmanını bekleyeceğim. Eğer kayda değer yenilik yoksa S24 için kararımı verdim? Son sorum, özel renklerden birini almak için illa Samsung Online ile mi sipariş vermem lazım yoksa Samsung mağazalarından da alabilir miyim?