S24 Plus vs S25 FE

kerem yusuf

Hectopat
Daha fazla  
İkisi arasında çok kaldım.
S24Plus ana seriden olmasından, ultrasonik parmak izi sensöründen, 12 GB RAM'inden, QHD+ ekranından, dijital Zoom'undan cazip edici geliyor ancak S25FE'den 1.5 sene daha eski. S25FE kutudan Android 16 ile çıkarken S24Plus Android 14 ile çıkıyor. İkisinin de 7 yıl güncelleme desteği var S24Plus 2031 başına kadar S25FE 2032 ortasına kadar ancak asıl sorun yeni güncellemelerle kasıp kasmayacakları.
Çok arada kaldım S24Plus kullanıcıları yardım ederse mutlu olurum.

S24 Plus'ta şu an Android 16 var zaten.

S25 FE fiyatını hak etmiyor bence S24 FE alınır onun yerine.

Telefonu ömürlük almıyorsunuz sonuçta, S24 Plus alıp geçin. 2031 yılına kadar kimse ne olacağını bilemez.
doğru ya ama insan korkuyor kasar eder diye

S24 Plus'ta şu an Android 16 var zaten.
aynen 2 güncelleme aldı zaten endişem de bi tık orada. güncellemeleri aldıkça performans düşüşü yaşar mı diye endişeleniyorum

@kerem yusuf ben S24 FE ve S23 FE kullanmış biri olarak en güzeli bence 23 serisinde pil performansı ve genel telefon güçü mükemmeldi ama bataryada kötü 24 serisi kullanmayla sabit onun dışında bir tık büyük ama 25 serisini bilmiyorum umarım düzelmiştir pili bence S24 Plus alman güzel olur ama diğeride güncel cihaz lakin S25 düz daha mantıklı geliyor bana eğer ki hiç yoksa Plus alın geçin 24.

S24 Plus daha iyi bir tercih olacaktır, S25FE o fiyatı hak etmiyor.

Aga S25FE yeni çıktı. Şu anda olması gerekenden daha yüksek bir fiyata satılıyor. 7,8 ay sonra fiyatı normale döner. Şu an alacaksanız net şekilde S24 Plus diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…