Bende kararsız kaldım S24FE 14T Pro ve S24 Plus arasında 10 günlük falan kullanım yapmışsındır sanırım paylaşır mısın artı eksi yönlerini. Bu gece sipariş vermek istiyorum artık
Bende kararsız kaldım S24FE 14T Pro ve S24 Plus arasında 10 günlük falan kullanım yapmışsındır sanırım paylaşır mısın artı eksi yönlerini. Bu gece sipariş vermek istiyorum artık
İşlemci ısınıyor mu çok fazla kişi şikayet etmiş pil kullanımı nasıl 1 günü rahat çıkarıyor mu HyperOS ile ilgili de kötü yorumlar okudum ben oyun oynayan biri değilim fotoğraf ve video önemli benim için.
İşlemci ısınıyor mu çok fazla kişi şikayet etmiş pil kullanımı nasıl 1 günü rahat çıkarıyor mu HyperOS ile ilgili de kötü yorumlar okudum ben oyun oynayan biri değilim fotoğraf ve video önemli benim için.
Normal kullanımda bir günü rahat çıkartıyorum ben. PUBG vs oynadığım zaman genelde mobil veri üzerinde oynuyorum bundan dolayı ısınma oluyor fakat Wi-Fi'ya geçince hissetmiyorum bile. HyperOS ile değil de genel olarak Xiaomi'nin yazılımı Samsung gibi stabil değil. Zaten Samsung tercih edenlerin gerekçesi de bu oluyor. Diğer türlü bakınca donanım olarak 14T Pro daha iyi.
Normal kullanımda bir günü rahat çıkartıyorum ben. Ben PUBG vs oynadığım zaman genelde mobil veri üzerinde oynuyorum bundan dolayı ısınma oluyor fakat Wi-Fi'ya geçince hissetmiyorum bile. HyperOS ile değil de genel olarak Xiaomi'nin yazılımı Samsung gibi stabil değil. Zaten Samsung tercih edenlerin gerekçesi de bu oluyor. Diğer türlü bakınca donanım olarak 14T Pro daha iyi.
Dostum kusura bakma şimdi görüyorum. Telefondan gayet memnunum, 1.5 gün falan gidiyor şarjı. Bayağı düşük bir modelden geçtiğim için ne alsam beğenirdim ama muhtemelen.
Dostum kusura bakma şimdi görüyorum. Telefondan gayet memnunum, 1.5 gün falan gidiyor şarjı. Bayağı düşük bir modelden geçtiğim için ne alsam beğenirdim ama muhtemelen.