S24 Plus'a One UI 7 manuel olarak nasıl indirilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar S24 Plus var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video dikkatimi çekti nasıl indirebilirim?

Garanti veya Knox etkilenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu beta değil mi? Sonradan stabil için yine bu yöntemi yapmak gerekiyor diye biliyorum sonra normal güncelliyorsun telefondan. Zaten 1.5 haftaya falan çoğu s serisine gelmiş olacak hocam sabredin az.

Bu beta değil mi? Sonradan stabil için yine bu yöntemi yapmak gerekiyor diye biliyorum sonra normal güncelliyorsun telefondan. Zaten 1.5 haftaya falan çoğu s serisine gelmiş olacak hocam sabredin az.
Hocam videoda beta olmadığını söyledi. Mesela beta olsa sonrasında telefona düz güncelleme gelmiyor mu?

Hocam videoda beta olmadığını söyledi. Mesela beta olsa sonrasında telefona düz güncelleme gelmiyor mu?

Öyle olmasa bile bu yöntemle arkadaşlarım kendi telefonunu betaydı o zaman One UI 7ye geçirdi olay şu betadan sonra stabil olan için yine bu yöntemi kullanmak gerekiyor sonra normal telefondan ayn şekilde devam.

Öyle olmasa bile bu yöntemle arkadaşlarım kendi telefonunu betaydı o zaman One UI 7ye geçirdi olay şu betadan sonra stabil olan için yine bu yöntemi kullanmak gerekiyor sonra normal telefondan ayn şekilde devam.
Yani düz sürüm yok mu? Ve mesela yapmak garanti bozar mı? Veya knox ile ilgili sorun olur mu? Yani şahsen geçerli sürümün daha 1 ay sonra geleceğini düşünüyorum.

Yani düz sürüm yok mu? Ve mesela yapmak garanti bozar mı? Veya Knox ile ilgili sorun olur mu? Yani şahsen geçerli sürümün daha 1 ay sonra geleceğini düşünüyorum.

Nisan içinde gelecek hocam. Düz sürüm stabil olan dediğim Knox ile ilgili bir sorun olmadı şu an bizimkilerde garanti olayını hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…