S24 Plus'tan S25'e geçmeye değer mi?

Kaç yıldır aynı sensörleri kullanıyor diyecek bir şey bulamıyorum.
Ama Samsung'u severim Android'de alınacak tek marka.

Tek marka değil hocam yapmayın etmeyin. Orada OnePlus var Vivo var hiçbiri yoksa Xiaomi var. Bunların hepsi donanım olarak Samsung'dan fersah fersah üstün amiral gemileri üretiyorlar. Artık yazılım konusunda da geri kalır yanları kalmadı neredeyse.

OnePlus iyidir fakat Kamera konusunda Samsung daha iyi. Diger iki markayla rakip degil zaten Samsung. Ikisininde gerisinden geliyor.

Fotoğraf ve videolara (özellikle düşük ışıkta) önem veren biriyim. S24 Plus telefonunda gece videolarında çok fazla kumlanma var. S25 modelinde kumlanma daha mı azdır? S25e geçmeye değer mi?
S25e geçmeye değer mi diye soruyorum biri Xiaomi falan diyor diğerleri aralarında sohbet ediyor krallar zahmet olmazsa soruma yanıt verseniz

S25e geçmeye değer mi diye soruyorum biri Xiaomi falan diyor diğerleri aralarında sohbet ediyor krallar zahmet olmazsa soruma yanıt verseniz
''Değmez''. Herhangi bir iyileştirme yok. Sadece 8 Elite daha iyi işliyor fotoğrafı Exynos'a kıyasla. Samsung almaya devam ettikçe daha kötü kameraya sahip olacaksın çoğu durumda.

Daha kaliteli görünür kısmı biraz şaibeli. Sonuçta her iki işlemci de yazılıma gömülü olan fotoğraf işleme algoritmasını kullanıyor. Burada fark olsa olsa biraz daha hızlı işleme ve işlerken daha az ısınma olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…