S24 serisine One UI 7 ne zaman gelecek?

İlk önce S25 serisine gelecek. Şubat sonu gibi S24 serisine geleceği söyleniyor tam emin deüilim optimizasyon sorunları yüzünden ertelenebilir de.

İlk önce S25 serisine gelecek. Şubat sonu gibi S24 serisine geleceği söyleniyor tam emin deüilim optimizasyon sorunları yüzünden ertelenebilir de.
25 serisi 7 ile çıktı zaten hocam. Satışa çıktıktan en geç 1 ay sonra gelir bence.

25 serisi 7 ile çıktı zaten hocam. Satışa çıktıktan en geç 1 ay sonra gelir bence.
Ben Ocak'ın sonu falan gelecek sanıyordum teşekkür ederim. Dediğiniz gibi 1 ay içinde bence de 24 serisine gelecektir. Ben de bekliyorum ne zamandır ama bakalım. İyi çıksın da isterse biraz daha geç çıksın.

Şubat içinde gelir. Şubat başında dağıtmaya başlarlar diye düşünüyorum.

Mart ayına girdik ve güncelleme gelmedi

Evet Samsung S25 serisini satabilmek için rezalet bir politika izliyor. Birçok kişi şikayetçi, kimse bunu beklemiyordu. Aşağıya attığım SS için One UI 7 tarihleri diyorlar(kesin değil) umarım gerçek değildir ve mart içinde verirler çünkü bu bahsettikleri nisan-Mayıs tarihlerinde Android 16 betaya hazırlanacak Google neredeyse.

Samsung'dan tiksindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…