Yaklaşık 2 aydır S24+ kullanıyorum fakat bir türlü ısınamadım telefona, özellikle kamerası beklediğim etkiyi yaratmadı ve bataryası kesinlikle günü çıkartmıyor. Yoğun kullanımda 4.5G ile saat 16-17 civarında %15'lere iniyor şarjım. S24+ yerine OnePlus almayı istiyordum fakat OnePlus 12 ve 13 bütçemi aştığı için almamıştım. Beko ve Arçelik'te OnePlus 11'in 39 bin TL'ye düştüğünü gördüm, sizce S24+'tan OnePlus 11'e geçsem hangi konularda dezavantajım olur?
SD gen2 için Geekbench vs. puanları çok düşük kalmamış mı? Arayüzü akıcı mı onu bilemedim bir de ön kamera dediği gibi arkadaşın memnun edeceğini sanmıyorum.
Ön kamera, USB versiyonunda geri kalırsın, işlemci olarak da düşük puanları S24 Plus'a göre. Üzer mi, üzmez diye düşünüyorum geçersen. Ama pek gerek yok geçmeye, sonra bütçe artırıp güzel bir telefona geçersin. Mantıklı bulmuyorum.
Ciddi hissetmezsin diye düşünüyorum ama OnePlus 11 biraz yüksek olabilir. mAh değerine göre değil de güzel pil sonuçları verdiği için yazılımından ötürü diye düşünüyorum.
Ciddi hissetmezsin diye düşünüyorum ama OnePlus 11 biraz yüksek olabilir. mAh değerine göre değil de güzel pil sonuçları verdiği için yazılımından ötürü diye düşünüyorum.
Lginç ben de S24+ kullanıyorum sürekli 2K 120Hz ve yüksek parlaklıkta kullannama rağmen 8-10 saat ekran süresi alıyorum hatta telefonu şarj etmeyi unutuyorum bazen. %49 la 4 saat açık 7 saat kapalı süre vermiş mesela en son bugün.
Lginç ben de S24+ kullanıyorum sürekli 2K 120Hz ve yüksek parlaklıkta kullannama rağmen 8-10 saat ekran süresi alıyorum hatta telefonu şarj etmeyi unutuyorum bazen. %49 la 4 saat açık 7 saat kapalı süre vermiş mesela en son bugün.
Şu ana kadar 1 kez 6 saati geçebildim, onda da evdeydim ve Wifi kullandım sadece. Onun dışında işteyken 4.5G açık ve 5 saat ekran süresini geçemiyorum asla. Benim telefonda mı sorun var acaba ?