S24+'tan OnePlus 11'e geçilir mi?

Bence bir servise gönderin cihaz sorunluysa boşuna daha düşük bir cihaza geçmeyin.
Daha alalı 3 ay oldu, bilseydim en basta iade ederdim ama dediğim gibi hem zamanla artar diyenler oldu, hem de normal sayılır diyenler.

Daha alalı 3 ay oldu, bilseydim en basta iade ederdim ama dediğim gibi hem zamanla artar diyenler oldu, hem de normal sayılır diyenler.

Normal değil orası kesin hocam. Garanti ne güne duruyor? Açıklayın durumunuzu kendi kendine düzelir diye bekledim iade etmedim deyin.

Normal değil orası kesin hocam. Garanti ne güne duruyor? Açıklayın durumunuzu kendi kendine düzelir diye bekledim iade etmedim deyin.

Telefonsuz ne yapacağım ki ben? Servise gidecek, gelmesi en az 15-20 gün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonsuz ne yapacağım ki ben? Servise gidecek, gelmesi en az 15-20 gün.

Yani biraz idare etmek gerekiyor tabii. Belki geçici süreli telefon veriyorlardır bazen böyle şeyler yapıyorlar.

Hiç sanmıyorum açıkçası telefon vereceklerini

10 günü geçince isteme hakkınız oluyormuş sanırım bir arkadaş öyle yazmış. Emin değilim yine de.

Hangi hattı kullanıyorsun hocam ve çekim gücü ortalamada ne oluyor? Bazı hatlar bazı bölgelerde yüksek pil tüketimine sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…