weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar halihazırda elimde Xiaomi orijinal 67W şarj aleti var, bunu kullansam batarya açısından sorun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2024
Arkadaşlar halihazırda elimde Xiaomi orijinal 67W şarj aleti var, bunu kullansam batarya açısından sorun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 24 Kasım 2024 #2 Ben olsam kullanmazdım.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 24 Kasım 2024 #3 Sorun olmaz. Ama maksimum 45 watt ile şarj olur.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 25wattlık Samsung adaptörü alıyorum işimi görür değil mi hızlı şarj açısından. İbrahim Çağatay dedi: Sorun olmaz. Ama maksimum 45 watt ile şarj olur. Genişletmek için tıkla... emin misiniz hocam çoğu kişi uygun olmaz demiş bilemedim
25wattlık Samsung adaptörü alıyorum işimi görür değil mi hızlı şarj açısından. İbrahim Çağatay dedi: Sorun olmaz. Ama maksimum 45 watt ile şarj olur. Genişletmek için tıkla... emin misiniz hocam çoğu kişi uygun olmaz demiş bilemedim
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Yer Türkiye 24 Kasım 2024 #5 weeha dedi: Arkadaşlar halihazırda elimde Xiaomi orijinal 67W şarj aleti var, bunu kullansam batarya açısından sorun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam önermiyorlar ama ben kullanmıştım daha önceden Ama orijinal adaptöre geçmenizi tavsiye ederim zaten çok pahalı bir şey değil.
weeha dedi: Arkadaşlar halihazırda elimde Xiaomi orijinal 67W şarj aleti var, bunu kullansam batarya açısından sorun olur mu? Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam önermiyorlar ama ben kullanmıştım daha önceden Ama orijinal adaptöre geçmenizi tavsiye ederim zaten çok pahalı bir şey değil.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.957 Çözümler 29 24 Kasım 2024 #6 Sorun olmaz, kaç watt destekliyorsa telefonun o kadar watt ile şarj eder. Bataryan ölür, telefonun yanar, desteklemez sakın vs. diyenleri hesaba alma. 25w destekleyen telefonumu 65w başlık ile şarj ediyorum. 25w ile şarj oluyor.
Sorun olmaz, kaç watt destekliyorsa telefonun o kadar watt ile şarj eder. Bataryan ölür, telefonun yanar, desteklemez sakın vs. diyenleri hesaba alma. 25w destekleyen telefonumu 65w başlık ile şarj ediyorum. 25w ile şarj oluyor.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 24 Kasım 2024 #7 weeha dedi: emin misiniz hocam çoğu kişi uygun olmaz demiş bilemedim Genişletmek için tıkla... 65 wattlık şarj aleti kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Zaten telefonun belirlediği watt değerinin üzerine çıkması mümkün değil, kullanın.
weeha dedi: emin misiniz hocam çoğu kişi uygun olmaz demiş bilemedim Genişletmek için tıkla... 65 wattlık şarj aleti kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Zaten telefonun belirlediği watt değerinin üzerine çıkması mümkün değil, kullanın.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 24 Kasım 2024 #8 weeha dedi: 25wattlık Samsung adaptörü alıyorum işimi görür değil mi hızlı şarj açısından. emin misiniz hocam çoğu kişi uygun olmaz demiş bilemedim Genişletmek için tıkla... Samsungun kendi orjinal adaptörünü kullanmak en sağlıklısı.
weeha dedi: 25wattlık Samsung adaptörü alıyorum işimi görür değil mi hızlı şarj açısından. emin misiniz hocam çoğu kişi uygun olmaz demiş bilemedim Genişletmek için tıkla... Samsungun kendi orjinal adaptörünü kullanmak en sağlıklısı.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 24 Kasım 2024 #9 Muhtemelen 45 watt ile şarj edemeyecek, Samsung PPS desteklediğini sanmıyorum, standart hızlı şarj yapar gibi.
Muhtemelen 45 watt ile şarj edemeyecek, Samsung PPS desteklediğini sanmıyorum, standart hızlı şarj yapar gibi.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #10 Arkadaşlar size güvendim siparişi iptal ettim 67W ile devam edeceğim umarım doğrusunu yapmışımdır teşekkürler.
Arkadaşlar size güvendim siparişi iptal ettim 67W ile devam edeceğim umarım doğrusunu yapmışımdır teşekkürler.