GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #11 weeha dedi: 25wattlık Samsung adaptörü alıyorum işimi görür değil mi hızlı şarj açısından. Genişletmek için tıkla... Ueterli. 45W ile tek fark 10 bilemedin 12 dakika. Üstelik 45W 2 3 derece daha çok ısıtıyor. weeha dedi: Emin misiniz hocam çoğu kişi uygun olmaz demiş bilemedim Genişletmek için tıkla... Uygun ama sağlıklı değil.
weeha dedi: 25wattlık Samsung adaptörü alıyorum işimi görür değil mi hızlı şarj açısından. Genişletmek için tıkla... Ueterli. 45W ile tek fark 10 bilemedin 12 dakika. Üstelik 45W 2 3 derece daha çok ısıtıyor. weeha dedi: Emin misiniz hocam çoğu kişi uygun olmaz demiş bilemedim Genişletmek için tıkla... Uygun ama sağlıklı değil.
Salazerj Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 484 Çözümler 1 24 Kasım 2024 #12 weeha dedi: Arkadaşlar size güvendim siparişi iptal ettim 67W ile devam edeceğim umarım doğrusunu yapmışımdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer bütçen var ise 45W'lik Samsung adaptör almak mantıklı ama size kalmış bir şey. 1700 küsür civarlarındaydı.
weeha dedi: Arkadaşlar size güvendim siparişi iptal ettim 67W ile devam edeceğim umarım doğrusunu yapmışımdır teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer bütçen var ise 45W'lik Samsung adaptör almak mantıklı ama size kalmış bir şey. 1700 küsür civarlarındaydı.