S24 Ultra alınır mı?

Furkan Aslan1618

Hectopat
Daha fazla  
S24 Ultra almayı düşünüyorum. Şu anki telefonum S21 128 GB yetiyor S24 kullanırken 256 GB yetecek midir? Fazla fotoğraf video fazla çeken biri değilim sizce yetebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 Ultra almayı düşünüyorum. Şu anki telefonum S21 128 GB yetiyor S24 kullanırken 256 GB yetecek midir? Fazla fotoğraf video fazla çeken biri değilim sizce yetebilir mi?

Bende S24 var bence çok üst bir model almanıza gerek yok ben S24 aldığıma pişmanım çok fazla fiyat verdim bana göre, eğer oyun oynamıyorsanız, 20000TL'lik telefon ile 70000 TL'lik telefon aynı.

Alınır güzel cihaz. Kamera ağırlıklı kullanmıyorsan S24+ alıp üste parayla Watch 6-7(7'de ters şarj yok) ve Buds 3 serisi alabilirsin. Bir de bol soslu hatay dürümü unutmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…