S24 Ultra alınır mı?

Arkadaşlar internetten bakarak fiyatına göre telefon sizce alınır mı? S24 Ultra ve yazılı özelliklerine göre Xiaomi 14 Pro almayı düşünüyorum 512 GB telefonları kıyaslamıyorum fiyatlarına göre tavsiye istiyorum.

Ülkemizde satılmıyor 14 Pro ama ekran olarak önde işlemci olarak aynılar ama S24'ün işlemcisi ona özel üretilmiş bir işlemci ve biraz daha iyi ben olsam Samsung alırdım kalite önemli hocam.

70 bin.

14T Pro olacak hocam düzelteyim 19 dk da şarj olan telefon.

S24 ULTRA hocam ama 14T Pro alıp üstüne başka şeyler alabilirsiniz sistem gibi ama sadece telefon almak istiyorsanız S24 Ultra çünkü kalite ömürü filan önemli tasarım olarak bakacaksak S24 ultranın köşeli tasarımı var masa gibi ve oldukça kalın rahatsız etmezse onu alın derim.

S24 Ultra hocam ama 14T Pro alıp üstüne başka şeyler alabilirsiniz sistem gibi ama sadece telefon almak istiyorsanız S24 Ultra çünkü kalite ömürü filan önemli tasarım olarak bakacaksak S24 ultranın köşeli tasarımı var masa gibi ve oldukça kalın rahatsız etmezse onu alın derim.

Tamamdır teşekkür ettim.

Xiaomi'nin o berbat arayüzüne ve geride kalan özelliklerine asla bütçe ayırmazdım.

Tamamdır.

70k da Xiaomi cihaza bakılmaz bence, yurt dışı olarak 35k bandında bulunabiliyor bu cihazlar. 78kya S25 Ultra modeli var bence Snapdragon için aradaki fiyat farkı net verilir.

Yok hocam telefonların fiyatına göre yorum istedim sadece birisi 40k falan hani fiyatına göre nasıl anlamında kıyaslama yapmıyorum zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı