S24 Ultra alınır mı?

Halo Dayı

Kilopat
Yurt dışı cihazı olarak S24 Ultra almayı düşünüyorum. Birkaç özelliği ve aradaki fiyat farkına değmediğini düşündüğüm için 25 Ultra almayacağım. Kafam biraz karışıyor çünkü yorumlayan insanlar fazla keskin eleştiri yapıyorlar gördüğüm kadarıyla. Bu cihaza Redmi Note 10 Pro'dan geçeceğim için şikayet edeceğimi sanmıyorum Xiaomi yazılımını sevmediğim için başka bir marka tercih ediyorum zaten. Pek oyun oynamıyorum ağır oyun hiç oynamıyorum şarjı iyi gitsin, sosyal medya ve gerekince kamerasını kullanayım diye tercih edeceğim. Bunu almazsam da eğer Honor modellerinden birine yönelirim gibi çünkü Xiaomi dışı tek onlar var. Siz ne önerirsiniz?

Yurt dışı cihazı olarak S24 Ultra almayı düşünüyorum. Birkaç özelliği ve aradaki fiyat farkına değmediğini düşündüğüm için 25 Ultra almayacağım. Kafam biraz karışıyor çünkü yorumlayan insanlar fazla keskin eleştiri yapıyorlar gördüğüm kadarıyla. Bu cihaza Redmi Note 10 Pro'dan geçeceğim için şikayet edeceğimi sanmıyorum Xiaomi yazılımını sevmediğim için başka bir marka tercih ediyorum zaten. Pek oyun oynamıyorum ağır oyun hiç oynamıyorum şarjı iyi gitsin, sosyal medya ve gerekince kamerasını kullanayım diye tercih edeceğim. Bunu almazsam da eğer Honor modellerinden birine yönelirim gibi çünkü Xiaomi dışı tek onlar var. Siz ne önerirsiniz?
S24 Ultra al geç.

Kamerasi cok iyi yurt dışı cihazi kullaniyorum 1.5 senedir. Şarjı 1 günü cikariyor. Ama yogun biriyseniz 1.5-2 gune kadar çıkabilir. Kesinlikle öneririm.

En mantıklısı S24 ultraya bütçeniz yetiyorsa alın geçin yurt dışı alıyorsanız dirençli IMEI atıyorlar diye hatırlıyorum buna net bilmiyorum ama artık gerek yok çift SIM var bir ona bir dierine takınca kendini döndürüyor. Tercih sizin ama onun yerine yurt içi bir model almanızı öneririm risksiz her zaman iyidir.

Hocam 6 senedir son 2 telefonum yurt dışı aynı kişiden alarak. Modelin kendinde sorun yoksa bir sorun çıkmaz diye umuyorum.

Banka uyg sorun var diyorlar bende almayı düşünüyordum. Sende var mıdır öyle bir problem? Ayrıca Samsung al rahatına bak derim özellikle S24 Ultra çok kaliteli bir telefon kamerası ekranı sesi her şeyi on numara Xiaomi de üst segemnt kullanan arkadaşlarım birkaç yıl sonra pişman oluyor. Samsung'un tek kötü yanı hızlı sarjı rakiplerine göre düşük olması.

En mantıklısı S24 ultraya bütçeniz yetiyorsa alın geçin yurt dışı alıyorsanız dirençli IMEI atıyorlar diye hatırlıyorum buna net bilmiyorum ama artık gerek yok çift SIM var bir ona bir dierine takınca kendini döndürüyor.
Anladım öneriler için teşekkür ederim galiba 24 ultra alacağım. Zaten yazılım desteği de var beni en az 5 yıl götürür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı