S24 Ultra bataryası 4-5 saate bitiyor

emrelown

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. 18 Temmuz'da S24 Ultra aldım fakat sarjı çok hızlı bitiyor. İnternetteki çoğu insanın 8 10 saat ekran açık kalma süresi olduğunu söylüyor benim 4 5 saat aralığında şarj az kalıyor. Tanıdığım bir arkadaşın S23 ultrası var adam uzun saatler boyunca telefonu kullanabiliyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Replika ürün gelmiş, geçmiş olsun.
Buna pilden mi karar verdiniz?
Nereden aldınız hocam?

Samsung Members uygulamasından test yapın genelde telefonlar 2 veya 3 hafta içinde pili oturur ama sizinki baya hızlı bitiyor gibi gözüküyor.

Hard oyun oynuyorsa normal diğerleri yt izleyerek 8-10 saat yaparken siz codM oynarken 5-6 saat yapabilirsiniz.S24 Ultra çok iyi mi bilmiyorum ama iyi ise sorun replika olabilir tabii

Buna pilden mi karar verdiniz?

Nereden aldınız? Hocam?

Amazon'dan aldım satıcı Amazon'un kendisi.

Replika ürün gelmiş, geçmiş olsun.

Replika olacağını düşünmüyorum Amazon'dan aldım satıcı Amazon'un kendisi.

Samsung members uygulamasından test yapın genelde telefonlar 2 veya 3 hafta içinde pili oturur ama sizinki bayağı hızlı bitiyor gibi gözüküyor.

Test yaptım pil durumu iyi gözüküyor.

Hard oyun oynuyorsa normal diğerleri YT izleyerek 8-10 saat yaparken siz codm oynarken 5-6 saat yapabilirsiniz. S24 Ultra çok iyi mi bilmiyorum ama iyi ise sorun replika olabilir tabii.

Fazla oyun oynamıyorum Instagram, YouTube, YouTube müzik filan.

Normal değil hocam. Bende de yeni alınmış bir S24 Ultra var ve oyun oynamazsam ekran sürem 9-10 saati buluyor. Değişim isteyin veya garantiye yollayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…