Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #1 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-berk-ten-samsung-s24-ultra-sifir-kapali-kutu-kredi-karti-gcerli-1182522439/detay Sarı sitede böyle ilan gördüm, ilana göre sıfır ürün yarı fiyatına satılıyor nasıl oluyor bu?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-berk-ten-samsung-s24-ultra-sifir-kapali-kutu-kredi-karti-gcerli-1182522439/detay Sarı sitede böyle ilan gördüm, ilana göre sıfır ürün yarı fiyatına satılıyor nasıl oluyor bu?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.077 Çözümler 28 Yer Adana 5 Temmuz 2024 #2 Hylex dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-berk-ten-samsung-s24-ultra-sifir-kapali-kutu-kredi-karti-gcerli-1182522439/detay Sarı sitede böyle ilan gördüm, ilana göre sıfır ürün yarı fiyatına satılıyor nasıl oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Yurtdışı ürün.
Hylex dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-berk-ten-samsung-s24-ultra-sifir-kapali-kutu-kredi-karti-gcerli-1182522439/detay Sarı sitede böyle ilan gördüm, ilana göre sıfır ürün yarı fiyatına satılıyor nasıl oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Yurtdışı ürün.
K KİNGSEMİH Megapat Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.959 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 Yurt dışı cihazı yüksek ihtimalle. Böyle ilanları zaten mağazaya gidip görmeden almamak lazım.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 5 Temmuz 2024 #4 Yurt dışından getirtmis. IMEI'de attirman gerekiyor, o da 20k. Bide böyle ürünleri gidip görmeden alinmamali, telefonlarda sahtekarlik cok var.
Yurt dışından getirtmis. IMEI'de attirman gerekiyor, o da 20k. Bide böyle ürünleri gidip görmeden alinmamali, telefonlarda sahtekarlik cok var.
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #5 Frstghost dedi: Yurt dışından getirtmis. IMEI'de attirman gerekiyor, o da 20k. Bir de böyle ürünleri gidip görmeden alinmali, telefonlarda sahtekarlik cok var. Genişletmek için tıkla... IMEI attırmadan tam kaç ay ya da yıl kullanabilirim her yıl yenileniyor diye duydum kayıtsız kullanma süresi.
Frstghost dedi: Yurt dışından getirtmis. IMEI'de attirman gerekiyor, o da 20k. Bir de böyle ürünleri gidip görmeden alinmali, telefonlarda sahtekarlik cok var. Genişletmek için tıkla... IMEI attırmadan tam kaç ay ya da yıl kullanabilirim her yıl yenileniyor diye duydum kayıtsız kullanma süresi.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 5 Temmuz 2024 #6 Hylex dedi: IMEI attırmadan tam kaç ay ya da yıl kullanabilirim her yıl yenileniyor diye duydum kayıtsız kullanma süresi. Genişletmek için tıkla... Tek hatsa 4 ay, çift hatsa 8 ay kullanabiliyorsun.
Hylex dedi: IMEI attırmadan tam kaç ay ya da yıl kullanabilirim her yıl yenileniyor diye duydum kayıtsız kullanma süresi. Genişletmek için tıkla... Tek hatsa 4 ay, çift hatsa 8 ay kullanabiliyorsun.
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #7 Frstghost dedi: Tek hatsa 4 ay, çift hatsa 8 ay kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Her yıl yenileniyorsa 8 ay kullanıp diğer 4 ay e-SIM ile ya da yedek bir telefon ile kullansam olur mu?
Frstghost dedi: Tek hatsa 4 ay, çift hatsa 8 ay kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Her yıl yenileniyorsa 8 ay kullanıp diğer 4 ay e-SIM ile ya da yedek bir telefon ile kullansam olur mu?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.234 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Temmuz 2024 #8 Tokat galiba.
Hylex Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #9 Heribert Yavuz dedi: Tokat galiba. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 5 Temmuz 2024 #10 Hylex dedi: Her yıl yenileniyorsa 8 ay kullanıp diğer 4 ay e-SIM ile ya da yedek bir telefon ile kullansam olur mu? Genişletmek için tıkla... Böyle yaptıklarını söyleyenleri duymuştum. Ama IMEI'in her yıl yenilenip yenilenmediğinden tam emin değilim. Bazilari yenileniyor diyor, bazilari her yil yenilenmiyor diyor.. Hylex dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ilanin kazık olabileceğini düsündügünü söylüyor.
Hylex dedi: Her yıl yenileniyorsa 8 ay kullanıp diğer 4 ay e-SIM ile ya da yedek bir telefon ile kullansam olur mu? Genişletmek için tıkla... Böyle yaptıklarını söyleyenleri duymuştum. Ama IMEI'in her yıl yenilenip yenilenmediğinden tam emin değilim. Bazilari yenileniyor diyor, bazilari her yil yenilenmiyor diyor.. Hylex dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ilanin kazık olabileceğini düsündügünü söylüyor.