S24 Ultra için 3. parti lensler bulunuyor mu?

Bütçe
10000
Yer
Berlin
Merhaba değerli dostlar, kısa bir araştırma yaptım ancak bulamadım. iPhone cihazlar için sandmarc gibi üreticilerin çeşitli telefoto, fisheye gibi üçüncü parti lensleri mevcut. Samsung için benzer alternatifler var mı?

Tam uyumlu yok bildiğim kadarıyla

Bunları biliyorum. ama ciddi kalitede bir şey arıyorum. Temu'dakiler hangi telefona nasıl uyumlu, optik kalitesi ne durumda hiç belirtmemişler, bu da muamma. Panasonic kameramı her zaman yanımda taşıyamıyorum, S24 Ultra ile çekimlerimi gerçekleştiriyorum. Kendi lensleriyle çekince, grade atılmazsa telefonla çekildiği anlaşılıyor. Bunu engellemek için kaliteli bir lens şart.

Tam uyumlu yok bildiğim kadarıyla.

Freewell markasını buldum ama Türkiye'deki satıcılarında iPhone harici lens yokmuş.

Bence abartıyosun. Ben Fujifilm X100VI kullanıcısıyım filtre ve lens açısından Temu çok uygun şekilde çözümler sunuyor Amazon'dan aldığım 1.200 liralık ürünü Temu'dan 200 liraya çözebiliyorum ve gayet yeterli. Macro Micro fish eye ve geniş açı lenslerini al 100 liraya preminum lightroom al takıl. Hem ürünlerin altında tonla kullanıcıların çektiği çekimler var incele didikle kendine göre olanı bul.

Bende video çekimleri için Lumix S1 kullanıyorum. Sinematografi ve fotoğrafçılık konusunda bir derdim yok, zaten mesleğim bu. Koca makineyi yanımda taşıyamıyorum, telefonda ham olarak video çekiyorum ve arkaya az da olsa flu alabileceğim, çok kaliteli bir lens ya da adaptör arıyorum ki sinema lenslerini takabileyim. Türkiye içinde bir alternatif bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…