Herkese merhaba, S24 Ultra cihazımı şu an Apple 20W şarj adaptörü ile şarj ediyorum fakat çok yavaş doluyor. Orijinal Samsung adaptörü alsam mı almasam mı bilemedim. Spigen marka 45W adaptör 500₺ iken Samsung 2500₺den başlıyor. Önerileriniz nedir?
Herkese merhaba, S24 Ultra cihazımı şu an Apple 20W şarj adaptörü ile şarj ediyorum fakat çok yavaş doluyor. Orijinal Samsung adaptörü alsam mı almasam mı bilemedim. Spigen marka 45W adaptör 500₺ iken Samsung 2500₺den başlıyor. Önerileriniz nedir?
Samsung dışı alacaksanız PPS 2.0 veya üstü bir adaptör almaya dikkat edin, yoksa hızlı şarj etmez, en fazla ne kadar verebilirsiniz Samsung dışı adaptöre?
Samsung dışı alacaksanız PPS 2.0 veya üstü bir adaptör almaya dikkat edin, yoksa hızlı şarj etmez, en fazla ne kadar verebilirsiniz Samsung dışı adaptöre?
Attığınız ürün evet hızlı şarj eder, ancak sizin daha önce attığız Apple adaptör hızlı şarj etmeyecektir pss protokollerini desteklemiyor, Apple cihazı hızlı şarj etmesinin bir anlamı yok çünkü Samsung'u hızlı şarj etmeyecektir.
Spigen USB-C Duvar Şarj Cihazı PowerArc ArcStation Pro 45W Hızlı Şarj PE2015 - ACH02589 ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!
www.spigen.com.tr
Spigen marka gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, kendi iPhone 12'imde kullanıyorum. Linkteki ürünün Samsun PPS 2.0 desteği de var.