S24 Ultra için şarj aleti önerisi

isoZz

Kilopat
Arkadaşlar 2 tane sorum var. Birincisi benim elimde orijinal Samsung 25W şarj adaptörü var. Bununla S24 ultrayı şarj etsem yavaş şarj etmesi haricinde bir problem yaşar mıyım?

İkinci sorum ise orijinal şarj adaptörü 2000 TL bunun yerine 1000 liranın altına Anker, Spigen gibi markaların 45W şarj adaptörünü alsam bataryada sorun yaşar mıyım?

Arkadaşlar 2 tane sorum var. Birincisi benim elimde orijinal Samsung 25W şarj adaptörü var. Bununla S24 ultrayı şarj etsem yavaş şarj etmesi haricinde bir problem yaşar mıyım?

İkinci sorum ise orijinal şarj adaptörü 2000 TL bunun yerine 1000 liranın altına Anker, Spigen gibi markaların 45W şarj adaptörünü alsam bataryada sorun yaşar mıyım?

Hocam 45 wat ile 25 wat arasında bir fark yok boşuna almayın orijinali kullanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 45 wat ile 25 wat arasında bir fark yok boşuna almayın orijinali kullanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu bilmiyorum teşekkürler. Telefonum geldiğinde 25W ile deneyeyim o zaman.

Bunu bilmiyorum teşekkürler. Telefonum geldiğinde 25W ile deneyeyim o zaman.

Ya hem orijinal şarj aletinden vazgeçmeyin daha iyi daha sağlıklı bende de var 2 adet birisi sanırım 8 yıllık resmen USB girişli hala kullanırım orijinal sonuçta bir de typ C var onu daha kullanmadım.

Bataryasi buyuk cihazlarda 25w yeterli, ayrica 45w kullananlar pek arasinda ciddi fark olmadigini soyluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı