S24 Ultra IMEI kaydı olmadan kullanılabilir mi?

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
Japonya'dan S24 Ultra alsam IMEI kaydı olmadan kullanabilir miyim? Gerekirse Root ile IMEI atabilirim ama günlük hayatta böyle pek sıkıntı yaşamak istemiyorum. IPhone'larda 4+4 ay E SIM iCloud gibi taktikler sayesinde IMEI atmadan kullanabiliyoruz, benzeri S24 Ultra için var mıdır?

Japonya'dan S24 Ultra alsam IMEI kaydı olmadan kullanabilir miyim? Gerekirse Root ile IMEI atabilirim ama günlük hayatta böyle pek sıkıntı yaşamak istemiyorum. IPhone'larda 4+4 ay E SIM iCloud gibi taktikler sayesinde IMEI atmadan kullanabiliyoruz, benzeri S24 Ultra için var mıdır?

Aynı sistem hocam, evet kullanabilirsin.

Japonya'dan S24 Ultra alsam IMEI kaydı olmadan kullanabilir miyim? Gerekirse root ile IMEI atabilirim ama günlük hayatta böyle pek sıkıntı yaşamak istemiyorum. IPhone'larda 4+4 ay e SIM iCloud gibi taktikler sayesinde IMEI atmadan kullanabiliyoruz, benzeri S24 Ultra için var mıdır?

Japon cihazların bootloader kilitleri açılmıyor. Server kayıt atilabilir.
4+4 olarak kullanmanız lazım.

Nasıl? Neden? Huawei gibi bir sıkı korumasımı var yoksa gerçekten açılamıyor mu? O zaman teknik servis vesaire nasıl yazılım yüklüyor.

Çin Japonya ve Amerika cihazları, global cihazlara göre yazılım konusunda katı.
Bu yazılımlar zaten imzalı yazılımlar. OEM ve bootloader açmaya gerek yok.
Operatör kilidi kaldırılmasın diye gereksiz bahaneler.

Çin Japonya ve Amerika cihazları, global cihazlara göre yazılım konusunda katı.
Bu yazılımlar zaten imzalı yazılımlar. OEM ve bootloader açmaya gerek yok.
Operatör kilidi kaldırılmasın diye gereksiz bahaneler.

Yani o zaman illa bootloader açmak için bir yol var değil mi? Varsa YouTube veya XDA gibi bir siteden rehberini atar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı