M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 20 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar telefonla konuşurken birdenbire kapandı. Şarjı bitti sandım sonra telefon böyle açıldı şu an böyle kaldı ne yapacağım?
Arkadaşlar telefonla konuşurken birdenbire kapandı. Şarjı bitti sandım sonra telefon böyle açıldı şu an böyle kaldı ne yapacağım?
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.263 Çözümler 13 20 Mayıs 2025 #2 Ses kısma ve açma kapama tuşuna uzun süre (cihaz kapanana değin) aynı anda basılı tutmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Ses kısma ve açma kapama tuşuna uzun süre (cihaz kapanana değin) aynı anda basılı tutmayı denediniz mi?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 20 Mayıs 2025 #3 Ses azaltma ve güç düğmesine cihaz kapanana kadar basılı tutmayı dener misiniz? 7 ila 10 saniye basılı tutmanız da yeterli olacaktır. Artı 0 Eksi
Ses azaltma ve güç düğmesine cihaz kapanana kadar basılı tutmayı dener misiniz? 7 ila 10 saniye basılı tutmanız da yeterli olacaktır.
Unregistered06 Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 176 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 Cinsiyet Diğer 20 Mayıs 2025 #4 Moolong dedi: Eki Görüntüle 2495144 Arkadaşlar telefonla konuşurken birdenbire kapandı. Şarjı bitti sandım sonra telefon böyle açıldı şu an böyle kaldı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben bunu biliyorum. Kardeş sen ses azalt tuşu+güç tuşuna basılı tut o çıkacaktır. 7 saniye basılı tut Hiç olmazsa telefonu boşta bırak kendi gider o. Artı 0 Eksi
Moolong dedi: Eki Görüntüle 2495144 Arkadaşlar telefonla konuşurken birdenbire kapandı. Şarjı bitti sandım sonra telefon böyle açıldı şu an böyle kaldı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ben bunu biliyorum. Kardeş sen ses azalt tuşu+güç tuşuna basılı tut o çıkacaktır. 7 saniye basılı tut Hiç olmazsa telefonu boşta bırak kendi gider o.
KS KS M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 20 Mayıs 2025 #5 Unregistered06 dedi: Ben bunu biliyorum. Kardeş sen ses azalt tuşu+güç tuşuna basılı tut o çıkacaktır. 7 saniye basılı tut. Hiç olmazsa telefonu boşta bırak kendi gider o. Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: Ses azaltma ve güç düğmesine cihaz kapanana kadar basılı tutmayı dener misiniz? 7 ila 10 saniye basılı tutmanız da yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Wmir dedi: Ses kısma ve açma kapama tuşuna uzun süre (cihaz kapanana değin) aynı anda basılı tutmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kapanıyor açılırken geri buna giriyor. Artı 0 Eksi
Unregistered06 dedi: Ben bunu biliyorum. Kardeş sen ses azalt tuşu+güç tuşuna basılı tut o çıkacaktır. 7 saniye basılı tut. Hiç olmazsa telefonu boşta bırak kendi gider o. Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: Ses azaltma ve güç düğmesine cihaz kapanana kadar basılı tutmayı dener misiniz? 7 ila 10 saniye basılı tutmanız da yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Wmir dedi: Ses kısma ve açma kapama tuşuna uzun süre (cihaz kapanana değin) aynı anda basılı tutmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kapanıyor açılırken geri buna giriyor.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.263 Çözümler 13 21 Mayıs 2025 #6 Moolong dedi: Kapanıyor açılırken geri buna giriyor. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin, yurt dışı cihaz veya garanti süresi dolduysa yazılım attırmak çözüm olabilir Artı 0 Eksi
Moolong dedi: Kapanıyor açılırken geri buna giriyor. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin, yurt dışı cihaz veya garanti süresi dolduysa yazılım attırmak çözüm olabilir