S24 Ultra mı iPhone 14 Pro Max mi?

İsmail Ördek

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışından alacagim bütçem bunlarin yaninda iPhone 16 icin de uygun. Rahat oyun oynayabilmek ayrica iyi ve dogal bir kamera istiyorum. Bir de Snapchat ve Instagram uzerinden fotograf paylastigimda kalite dusmesin yeter. Hangisini almalıyım?

Yurt dışıysa 15 Pro Max öneririm aksi halde 14 Pro Max

Samsung'larda kalite düşer ama geçmişteki gibi piksel piksel olmaz. Yurt dışı S24u tercih edebilirsiniz. iPhone yurt dışı biraz sıkıntılı ya ikinci telefon ya da belli aylarda kullanamayacaksınız.Xiaomi 15 serisi de bakabilirsiniz.

Yurt dışı alacağın S24, S25 ultraları kayıtsız kullanacaksın çünkü server kayıtları kapalı, Apple da zaten kayıt yapılmıyor. 4+4 ay kullanacaksın veya yedek telefonla kullanacaksın, direnç yaptırmanı önermiyorum, yaptırırsan da tanıdığına yaptır, yoksa telefonun içine eder. Bunları bilerek al. Xiaomi 15 serisine bakabilirsin, tavsiye ederim. Bu ikisi arasından S24 ultra.

Son düzenleme:

Arama icin yedek bir telefon kullanacagim. Xiaomi bir daha kullanmak istememiyorum son Note 9 deneyimimden sonra.

S24 alirsam IMEI kaydi yapmama gerek kalmaz mi?

Arama icin yedek bir telefon kullanacagim. Xiaomi bir daha kullanmak istememiyorum son Note 9 deneyimimden sonra.

Note 9 zaten iyi bir seri değildi. Redmilere benzemez Xiaomi serisi, daha da iyi. Gene senin tercihin. S24 lerde servet kayıt kapalı şuanda. 8 ay S24 ultrayı alırsan, çift sim takarak kullanırsın. Kalan 4 ayda aramalar için yedek telefon kullanırsın.

Son düzenleme:

14 pm iyi ama eski oldugu icin 2. el pek guven vermiyor 16 ya da S24 Ultra oneririm.

Server kayıtları yapıyorlar yani kaçak diyeyim. Redmi serisi gibi değil mi serisi. Sana önereceğim tek Xiaomi serisidir "mi"

Server açılmıştı sanırım. Ama Xiaomi alırsa daha rahat ROM server kayıt vs. yapar.

Şuan kapalı hala. Daha açılmadı server kayıt S24 serisine. Ne zaman açılır, açılmaz mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…