S24 Ultra rootlanır mı?

Yani odin ile yüklerken yanlış birşey seçmezsen olmaması mı gerekiyor?
E tabii ki. rehberde belirttiğim gibi CSC uyuyorsa ve Sürümünüz AYB8 ise yükleyebilirsiniz dediklerimi harfiyen takip ederseniz.

Rootlanır ama garantı dışı kalır ve cıhaz açılmayabilir yapma bence.

E tabii ki. rehberde belirttiğim gibi CSC uyuyorsa ve Sürümünüz AYB8 ise yükleyebilirsiniz dediklerimi harfiyen takip ederseniz.
Bakacağım teşekkürler yaparım o zaman. Sorun olursa yardımcı olma şansınız var mı?

Anladığım kadarıyla root işlerinden bir hayli anlıyorsunuz, cihaz yurt dışı zaten bence atın.

Eski cihazlarıma ROM buildliyordum sıkıntıdan

Bakacağım teşekkürler yaparım o zaman. Sorun olursa yardımcı olma şansınız var mı?
Elimden geldiğince yardım edebilirim. ama hata kısmında pek bilgi sahibi değilim, birkaç yakınımada kurdurttum yaptığım gibi hiçbir sorun yaşamadılar. sadece dikkatli takip edip harfiyen uygulayınız.

Ui7 çok da güzel değil şahsen ilk kurduğum beta1'ler okey efsaneydi gittikçe alışıyorsunuz bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…