A ArDa_27 Picopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #31 slorixsh dedi: Açılmamasının temel sebebini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Cihazın içindekı yazılım zarar gorurse cıhaz Samsung logosunda takılı kalır diye bılıyorum. note 4 de başıma geldı bu olay root attıktan sonra.
slorixsh dedi: Açılmamasının temel sebebini öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Cihazın içindekı yazılım zarar gorurse cıhaz Samsung logosunda takılı kalır diye bılıyorum. note 4 de başıma geldı bu olay root attıktan sonra.
slorixsh Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 558 Çözümler 2 Yer İzmir, Turkiye Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12GB ASUS PRIME B660M-K D4 2X16 3200MHz DDR4 RAM Intel i5 12400 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Web Developer 20 Nisan 2025 #32 ArDa_27 dedi: Cihazın içindekı yazılım zarar gorurse cıhaz Samsung logosunda takılı kalır diye bılıyorum. Genişletmek için tıkla... Bootloaderı silmediğim sürece, istediğim kadar cihazı Bootloop'a sokabilirim. Sorun yaşanırsa Odin ile stock ROM yüklenip kurtulabilirim.
ArDa_27 dedi: Cihazın içindekı yazılım zarar gorurse cıhaz Samsung logosunda takılı kalır diye bılıyorum. Genişletmek için tıkla... Bootloaderı silmediğim sürece, istediğim kadar cihazı Bootloop'a sokabilirim. Sorun yaşanırsa Odin ile stock ROM yüklenip kurtulabilirim.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.590 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #33 z12k dedi: E tabii ki. rehberde belirttiğim gibi CSC uyuyorsa ve Sürümünüz AYB8 ise yükleyebilirsiniz dediklerimi harfiyen takip ederseniz. Genişletmek için tıkla... Peki rehberinizdeki s24u için s24 plus için olur mu?
z12k dedi: E tabii ki. rehberde belirttiğim gibi CSC uyuyorsa ve Sürümünüz AYB8 ise yükleyebilirsiniz dediklerimi harfiyen takip ederseniz. Genişletmek için tıkla... Peki rehberinizdeki s24u için s24 plus için olur mu?
Samedd5858 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #34 slorixsh dedi: Eski cihazlarıma ROM buildliyordum sıkıntıdan Genişletmek için tıkla... Hocam son açtığım konuya yardım edebilir misin? @slorixsh
slorixsh dedi: Eski cihazlarıma ROM buildliyordum sıkıntıdan Genişletmek için tıkla... Hocam son açtığım konuya yardım edebilir misin? @slorixsh