creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #11 Halil İbrahim 24 dedi: O zaman yapacak bir şey kalmadı gibi. 60.000 TL verip mağazadan alacağım hem içim de rahat eder. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin, Tekno Kadir'de 29 bin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2025
Halil İbrahim 24 dedi: O zaman yapacak bir şey kalmadı gibi. 60.000 TL verip mağazadan alacağım hem içim de rahat eder. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin, Tekno Kadir'de 29 bin.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.022 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #12 Google'a Tekno Kadir yazıyoruz ve çıkan ilk sonuçlar :
Halil İbrahim 24 Megapat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, RTX 4070S, 64GB RAM, 1.5TB M2SSD, B450 chipset Cinsiyet Erkek Meslek Makine teknikeri 3 Şubat 2025 #13 Yok hocam teşekkür ederim. Ben normal bir şekilde alacağım.
batur1121 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 911 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #14 Crownguard dedi: Google'a tekno kadir yazıyoruz ve çıkan ilk sonuçlar : Eki Görüntüle 2415157 Genişletmek için tıkla... Tekno Kadir'i ilk kez duydum, bakayım dedim Şikayetvar'da acaba nasıl diye, 2 şikayet var ama telefonla alakasız, bence bakın.
Crownguard dedi: Google'a tekno kadir yazıyoruz ve çıkan ilk sonuçlar : Eki Görüntüle 2415157 Genişletmek için tıkla... Tekno Kadir'i ilk kez duydum, bakayım dedim Şikayetvar'da acaba nasıl diye, 2 şikayet var ama telefonla alakasız, bence bakın.
Ekolayzer Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #15 Crownguard dedi: Google'a Tekno Kadir yazıyoruz ve çıkan ilk sonuçlar : Eki Görüntüle 2415157 Genişletmek için tıkla... Baktım ve hiçbir sorun yok. Ne diye linke girmeden araştırmadan kötülüyorsun?
Crownguard dedi: Google'a Tekno Kadir yazıyoruz ve çıkan ilk sonuçlar : Eki Görüntüle 2415157 Genişletmek için tıkla... Baktım ve hiçbir sorun yok. Ne diye linke girmeden araştırmadan kötülüyorsun?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.022 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #16 Ekolayzer dedi: Baktım ve hiçbir sorun yok. Ne diye linke girmeden araştırmadan kötülüyorsun? Genişletmek için tıkla... Nasıl kötülemişim?
Ekolayzer dedi: Baktım ve hiçbir sorun yok. Ne diye linke girmeden araştırmadan kötülüyorsun? Genişletmek için tıkla... Nasıl kötülemişim?
Ekolayzer Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #17 Crownguard dedi: Nasıl kötülemişim? Genişletmek için tıkla... Adamı savunduğumdan değil kötüler gibi demişsin yani. Ondan almayı düşünüyordum da almadım bende. Biraz hızlı atılmışım ama çok güven vermedi bana da o nedenle başka bir satıcıdan aldım. Bir bağım yok yani
Crownguard dedi: Nasıl kötülemişim? Genişletmek için tıkla... Adamı savunduğumdan değil kötüler gibi demişsin yani. Ondan almayı düşünüyordum da almadım bende. Biraz hızlı atılmışım ama çok güven vermedi bana da o nedenle başka bir satıcıdan aldım. Bir bağım yok yani
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.022 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #18 Ekolayzer dedi: Adamı savunduğumdan değil kötüler gibi demişsin yani. Ondan almayı düşünüyordum da almadım bende. Genişletmek için tıkla... E tabi, kötüler gibi demek istemedim ama bir araştırma yapmak isteseniz, Google'a yazsanız ilk çıkan sonuç Şikayetvar oluyor. Biraz kötü bir izlenim.
Ekolayzer dedi: Adamı savunduğumdan değil kötüler gibi demişsin yani. Ondan almayı düşünüyordum da almadım bende. Genişletmek için tıkla... E tabi, kötüler gibi demek istemedim ama bir araştırma yapmak isteseniz, Google'a yazsanız ilk çıkan sonuç Şikayetvar oluyor. Biraz kötü bir izlenim.
H HAKAN BUĞRA Megapat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #19 Bu arkadaştan cihaz alan var mı çok uyguna veriyor. Bazı cihazlarda hatta 2 bin kadar aşağı fiyatı var.
Bu arkadaştan cihaz alan var mı çok uyguna veriyor. Bazı cihazlarda hatta 2 bin kadar aşağı fiyatı var.