S24 Ultra vs iPhone 13 Pro

fortnitepro123

Femtopat
Daha fazla  
55 60 o civarı bütçem var. Daha önce Android kullandım ve şimdi yeni bir telefon almak istiyorum. Yeni alacağım telefon amacı kamera Instagram video hikaye paylaşma kaliteli fotoğraflar videolar istiyorum. Ek olarak diğer seylerdede paramla alabilecek en mantıklısini istiyorum. Şu an S24 Ultra ile iPhone 15 Pro karşılaştırılıyor fakat iPhone 15 Pro'nun fiyatı çok daha fazla fiyat farkı var. iPhone 13 Pro ile aynı fiyat aralığında S24 Ultra tercihiniz nedir? iPhone 13 Pro mu almalıyım S24 Ultra mı?

Ben olsam 24 Ultra alırdım.

S24 Ultra tabi ki. Instagram anlaşması olan tek marka Samsung'tur.

Kalite kaybı oluyor diye biliyorum hocam Honor da.

S24 Ultra hocam 13-14 pro/pro Max 15-16(Pro ve Max olmayan modelleri hariç) hepsine bin basar. S23 Ultra bile canavar gibi şu an. Kendim 13 Pro kullanıyorum.

İkisi birbirinin rakibi değil.

• İkinci el 15 Pro bakılabilir.
  • Yurtdışı 16 Pro Max alınıp 2026 Temmuz'a kadar sorunsuz kullanılabilir + Temmuz sonrası 4 ay çift telefon (4 ay ihtiyaç olmayabilir, benim S24U yurtdışı ilk SIM hala kapanmadı 6. aydayız)

Seçenekler sadece 13 Pro ve S24 Ultra ise, istisnasız S24 Ultra tabii ki.

Nasıl kapanmadı hocam? Ben de yurt dışı S25 ultra almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…