Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.809 Makaleler 13 Çözümler 16 18 Haziran 2025 #11 Taha Doğan1 dedi: Nasıl kapanmadı hocam? Ben de yurt dışı S25 ultra almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bende yurt dışı S25 Ultra kullanıyorum 1 ayı geçti SMS bile gelmedi.
Taha Doğan1 dedi: Nasıl kapanmadı hocam? Ben de yurt dışı S25 ultra almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bende yurt dışı S25 Ultra kullanıyorum 1 ayı geçti SMS bile gelmedi.
T Taha Doğan1 Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #12 Attacksaw dedi: Bende yurt dışı S25 Ultra kullanıyorum 1 ayı geçti SMS bile gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bazen olabiliyor öyle hocam. Yakın zamanda gelir bildirim gelirse eğer. Telefondan memnun musunuz? Beğenmediğiniz yönü var mı?
Attacksaw dedi: Bende yurt dışı S25 Ultra kullanıyorum 1 ayı geçti SMS bile gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bazen olabiliyor öyle hocam. Yakın zamanda gelir bildirim gelirse eğer. Telefondan memnun musunuz? Beğenmediğiniz yönü var mı?
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.809 Makaleler 13 Çözümler 16 18 Haziran 2025 #13 Taha Doğan1 dedi: Bazen olabiliyor öyle hocam. Yakın zamanda gelir bildirim gelirse eğer. Telefondan memnun musunuz? Beğenmediğiniz yönü var mı? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum. Beğenmediğin yönü yok. Optik Zoom'u Vivo X200 Ultra ve mi 15 Ultra ya göre zayıf.
Taha Doğan1 dedi: Bazen olabiliyor öyle hocam. Yakın zamanda gelir bildirim gelirse eğer. Telefondan memnun musunuz? Beğenmediğiniz yönü var mı? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum. Beğenmediğin yönü yok. Optik Zoom'u Vivo X200 Ultra ve mi 15 Ultra ya göre zayıf.
T Taha Doğan1 Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #14 Attacksaw dedi: Çok memnunum. Beğenmediğin yönü yok. Optik Zoom'u Vivo X200 Ultra ve mi 15 Ultra ya göre zayıf. Genişletmek için tıkla... Kamera konusunda o iki modele göre zayıflıkları var hocam. Yazılım, yapay zeka vs. Daha iyidir.
Attacksaw dedi: Çok memnunum. Beğenmediğin yönü yok. Optik Zoom'u Vivo X200 Ultra ve mi 15 Ultra ya göre zayıf. Genişletmek için tıkla... Kamera konusunda o iki modele göre zayıflıkları var hocam. Yazılım, yapay zeka vs. Daha iyidir.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.809 Makaleler 13 Çözümler 16 18 Haziran 2025 #15 Taha Doğan1 dedi: Kamera konusunda o iki modele göre zayıflıkları var hocam. Yazılım, yapay zeka vs. Daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Tabi ki daha iyi. Instagram içinde öyle
Taha Doğan1 dedi: Kamera konusunda o iki modele göre zayıflıkları var hocam. Yazılım, yapay zeka vs. Daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Tabi ki daha iyi. Instagram içinde öyle