S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

iRlvua

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu değiştirmeyi düşünüyorum ve bu iki model arasında kaldım. İki cihazında üst düzey olduğunu biliyorum fakat hangisi nasıl daha ön planda ve ne için hangi telefonu seçmeliyim onu sormak istiyorum. Çok sosyal medya vb. Kullanan birisi değilim. Pek oyunda oynamıyorum. Sadece yüksek kaliteli şarkı dinletmesi ve 3-4 yıl kasma donma yapmadan götürmesi yeterli.

S24 Ultra her türlü artısı var 5 sene rahatlık donmadan kullanırsın.

S24 Ultra her türlü artısı var 5 sene rahatlık donmadan kullanırsın.
Momentum4, focal bathys gibi kulaklıklar apple music ile kullandığında bir avantaj sağlıyor mu yoksa android'de yüksek çözünürlüklü şarkı dinlenebilecek bir uygulama var mı?

Her iki cihazda isteklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. İki cihazında birbirine göre bazı noktalarda artıları ve eksileri var. Gidip inceleyin hangisi hoşunuza giderse onu alın hocam.

Günlük hayat ve "hava atmak" için alacaksan iPhone al. Ama eğer yazılımla veya sıra dışı bir şeyle ilgileniyorsan Android öneririm. Android sınırsız özgürlük demek.

Momentum4, focal bathys gibi kulaklıklar Apple Music ile kullandığında bir avantaj sağlıyor mu yoksa Android'de yüksek çözünürlüklü şarkı dinlenebilecek bir uygulama var mı?

Hocam şarkı uygulaması bildiğimiz aynı Spotify YouTube Music Apple Music bunlar var başka yok, eğer bağlantı kısmını soruyorsanız Samsung ve iPhone ikisinde de ağnı bağlantı desteği Samsung da sadece kendi uygulaması var yapay zeka ile optimisasyonu artıyor. Günlük kullanımda ekran olarak iPhone göre çok önde kamera konusunda aynı denebilir pil süresi galiba S24 daha az (1 saat max) iPhone 15 göre güncelleme ve destek konusunda 7yıl destek sunacaklarını söylediler biz onu 5min yapalım sonrasında zaten S24 iPhone 15 göre daha yeni bir telefon ve artık iPhone geliştirmek yerine marka fanboylarından geçinme olayına girdi 14ten sonraki hiçbir modelde yenilik gelmedi(şahsi fikrim boş yorum yapacaklar yapmasın) yani hocam gözün kapalı S24 alabilirsin.

Teşekkürler hocam

Apple Music ses kalitesi olarak en iyilerden Spotify ve YouTube müzikten iyi Android tarafında var mı bilmiyorum ama Deezer kullanabilirsiniz ses kalitesi olarak iyi bir uygulama.

İki telefonun farkına gelecek olursak ikisinin de birbirine göre önde olduğu noktalar var ileride hangi ekosisteme devam etmek istiyorsanız ona göre bir tercih yapın.

İki cihazda çok güçlü cihazlar. Burada ki olay da sizin keyfinize kalıyor. Canınız hangisini istiyorsa, hangisi daha karizmatik geliyorsa, hangisi size daha kolaylık sağlıyorsa onu alacaksınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…