S24 Ultra vs iPhone 16 vs Honor Magic 7 Pro

Cihaz olarak magic 7 Pro ama Samsung takas kampanyalarindan vs yararlanirim diyorsaniz S24 Ultra daha iyi bir secim olacaktir, 16'yi 60 Hz'den dolayi onermiyorum ama benim icin sorun olmuyor derseniz kotu cihaz degil ama F/P degil.

Magic 7 Pro iyi duruyor acaba Instagram optimizasyonu nasıl paylaşılan hikayeler sağlam çıkıyor mu eğer oda varsa iPhone 16 almak yerine tercih edebilirim kamera olarak da daha iyi.

Kamera performansı nasıl selfie ve arka kamera olarak.
Ön kamera fotoğraf konusunda çok çok iyi, video konusunda ise bazen optimizasyon sorunları olabiliyormuş ben daha denk gelmedim. Arka kamerası ise müthiş, bazen çok ışıklı ortamlarda istediğin sonucu almak içim biraz ayar yapman gerekebiliyor ama. Zaten arasında kaldığın telefonlarda eğer işin fotoğrafçılık ile yakından ilgili değilse aralarındaki farkı anlamazsın bile, başka özelliklerine göre değerlendirmeni tavsiye ederim.

İpjone 16'yı direkt elerdim. Magic 7 Pro S25 ultranın rakibi bir cihazdır. Kesinlikle magic 7 Pro bazı istisna durumlar hariç daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…