S24 Ultra vs iPhone 16

Honor zaten Huawei altyapili. Bu yazilim ve arayuz tarafinda Cinli marka muhabbeti neyden dolayi cikti anlamis degilim. OnePlus gibi Cin markasi olup Samsung'dan daha iyi arayuze sahip markalar da var. Honor'un da arayuz ve yazilim olarak Samsung'dan geri kalir yani yok. O da 7 yil guncelleme veriyor zaten.
Aynen öyle. Ne Çinli markalarmış harbiden. Gayet sağlam arayüz ve yazılımları. Eski şeyleri yok artık. Tabi konu sahibi ne düşünürse.

Son düzenleme:
Yazılım ve arayüz olarak bir daha Çinli bir marka alacağımı düşünmüyorum.
Yazılım olarak Honor Samsungdan daha optimize ve akıcı, Çinli gibi değil ama yinede apple samsung ikilisinden biri dersen S24U derim.
İşlemcisi günlük kullanımda fark etmesi için belki 3 sene sonra yeni çıkmış bi oyunu oynamak istersem farkederim diye düşünüyorum. O yüzden iPhone veya Samsung'dan devam edeceğim. Ama teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Şu an Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıyorum ve değişmek istiyorum. Telefonları uzun süre kullanan biriyimdir. Bundan önceki telefonumda iPhone 5S'di. iOS çok temizdi ve günlük kullanımda çok rahattı ve Xiaomi arayüzünü çok beğenmedim. O yüzden ya iPhone alacağım ya da Samsung çünkü One UI arayüzü hoşuma gidiyor. iPhone arayüz olarak hiç değişmemiş gibi geliyor bana 5s'ten bile. Tabii ki çok değişmiştir ama elime alınca sanki çok da farklı bir şey tutuyormuşum gibi gelmedi. Ultra telefonlarsa hep ilgimi çekmişti, o yüzden bu iki telefon fiyat olarak da benzer olduğundan size sorayım dedim. Ekran kalitesi benim için önemli, kamera aşırı kullanmam zaten ikisi de sanmıyorum ki beni üzsün geçtiğim telefonu düşünürsek, batarya önemli ve en önemlisi uzun süreli kullanımda yeni güncellemelerle geriye düşmemesi çünkü en az 4-5 sene kullanacağım ki en az süre olarak, muhtemelen 6 seneyi falan bulur kullanmam. Max bu fiyata Apple veya Samsung'tan başka ne önerirsiniz bilemedim. Samsung'ta Ultra serisini düşündüğümden S25 Ultra da çok pahalı olduğundan S24 Ultra düşünüyorum. Apple ise 16 en son çıkan modeli, onun yerine 15 Plus belki ekran için bulunur ama sanırım onlarda 128 GB modelleri bu fiyatlarda.

Sizce hangisi?

Samsung'larda indirim bekliyor musunuz arkadaşlar, S25 çıktığı için yaza doğru fiyatlar düşer mi sizce?

Ekran kalitesi önemliyse gerek tazeleme hızıyla gerek çok daha fazla parlaklığı ve yansıma önleme ekranı ile S24U, 16'yı yerden yere vuruyor. Güncelleme ömrü, uzun yıllar sorunsuzluk gibi konularda da Samsung daha başarılı ve uzun yıllar güncelleme alacak. 5S'ten aşina olduğun o uzun yıllar stabilite artık yok, günümüz IPhone'ları 3. büyük güncellemesinden sonra bay baylar. Yaza doğru fiyatlar düşer S25U daha da ucuzlar bence. Tabii ki döviz kuru artışı da yaşanacağından bence beklemeyin S24U alın geçin. Çok bir şey kaybetmezseniz S25U almadığınız için. Daha iyi tutuş hissi, daha iyi işlemci, yarım tık daha iyi kamera dışında S24U'nın aşağı kalır yanı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı