S24 Ultra vs S24+

Bütçe
sonsuz
İkisi arasından s24 ultra

Ama iphone 15 pro max öneririm
Aralarinda pek fark yok, hatta artisi bile bulunur s24 ultra'nin, neden 20.000 tl cope atilsin? Iphone kullanicisiysa evet ama normalde cok mantiksiz. Yanlis anlamayin onerdiginiz cihazi elbette kotulemedim, kotuleyen de yoktur zaten ama butce olarak uzaklar ve ciddi de bir fark yok IOS olmasi disinda diye dusunuyorum.

Aralarinda pek fark yok, hatta artisi bile bulunur s24 ultra'nin, neden 20.000 tl cope atilsin? Iphone kullanicisiysa evet ama normalde cok mantiksiz.
Ultra havada karada dövdü. Bizzat test ettik. iPhone sahibi en son 'iphonenin adı yeter' deyip uzaklaştı. Biri Koreli diğeri ABD'li firma. Bu bile kıyasta dengesizlik yapıyor ama Koreliler bu sefer yapmış.

Ultra havada karada dövdü. Bizzat test ettik. iPhone sahibi en son 'iPhone'nin adı yeter' deyip uzaklaştı. Biri Kore'li diğeri ABD'li firma. Bu bile kıyasta dengesizlik yapıyor ama koreliler bu sefer yapmış.

Bende sizin gibi dusunuyorum hocam, yurt disinda olsak tamam Apple alinmasi mantiksiz degil fakat ulkemizde bayağı mantiksiz geliyor bana. Eski iOS stabilligi de yok bence şu anda, 20.000 tl fark cok ciddi.

Bende sizin gibi dusunuyorum hocam, yurt disinda olsak tamam Apple alinmasi mantiksiz degil fakat ulkemizde bayağı mantiksiz geliyor bana. Eski iOS stabilligi de yok bence şu anda, 20.000 tl fark cok ciddi.
Olay aslında marka. Başka hiçbir şey değil. Ben s 24 plus aldım diye döveceklerdi beni. O fiyata iPhone 13 varmış neden almamışım. Neden alayım? Miss gibi cihaz. Adamlar prizin yanından ayrılamıyor ettiği laflara bak.
Neyse konuyu kirletmeyelim.

O olay cok garip, Samsung cihaz aldigini duyan boyle sanki cok hayatinin yanlisini yapmissin gibi davraniyor. Kisaca iki marka da cok guzel eksikleri de var artilari da ama Apple fiyatlarindan dolayi iPhone kullanan birisi disinda tercih edilmesi mantiksiz bence, bunu iPhone kullanan birisi olarak net bir sekilde soyleyebilirim. Samsung bayağı gelistirdi kendini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…