S24 Ultra vs S25 Ultra vs S26 Ultra

latiass

Hectopat
Merhaba herkese. Samsung S23 kullanıyorum. Kalemli telefona ihtiyacım olduğundan ve Samsung ekosistemi olduğundan bu üç telefondan birini almak istiyorum. Birincisi S26 Ultra beklenmeli mi? S26 Ultra'nın hatrı sayılır özellik farkları yoksa şayet S24 veya S25'ten birini tercih edeceğim. Siz hangisini önerirsiniz? S24 Ultra, S25 ultraya göre aradaki fiyat farkından dolayı ve S25'in beğenilmeyen özelliklerinden dolayı daha cazip geliyor.

Tercih meselesi eğer beklicekseniz S26 Ultra alın beklemicekseniz S25 Ultra.

Tavsiyem direkt yeni çıkan telefonları almamanızdır. Sorunları olabilir ama bu şans işidir. Olur da olmaz da. Arkadaşın dediği gibi beklemeyecekseniz S25 Ultra alınabilir. S26 Ultra çıksa bile halen S25 Ultra kullanılabilir bir telefon olacaktır. Yani S26 Ultra çıkacak diye S25 Ultra çok kötü hale gelmeyecek.

Ocak ayında S26U gelecek beklemek daha doğru. Yeni bir telephoto kamerası geliyor S25U modeline göre. Periscope telephoto aynı olacak ama diyaframı daha iyi S26U da. Aynı şeyler ana kamera içinde geçerli. Ana kamera tarafında da sensör önceki serilerle aynı kalacak gibi sürpriz olmazsa ama diyaframı daha iyi yine.

Bekleyeme durumumu da göz önünde bulundurmak istiyorum. Belki de fiyatı çok pahalı gelir alamam.
Şu anda güncel taksitli olarak S24u 60k S25u ise 80k. Bu aradaki fiyat farkına değer mi S25 almak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…