S24 Ultra vs S25 Ultra

Hocam en büyük sıkıntı ekran belki telefoncuya gidip yapıştırabilirim. Beklesem beklediğime değecek bir gelişme olacak mı o konu aklımı kurcalıyor.
Bir modelde degecek bir ozellik olmaz.

Kumlanma sorunu sifir parlaklikta oluyormus, kullananlar rahatsiz etmiyor diyor.

Bir modelde degecek bir ozellik olmaz.

Kumlanma sorunu sifir parlaklikta oluyormus, kullananlar rahatsiz etmiyor diyor.

Siz neler bekliyorsun peki S25 ultrdada S24'ten farklı olarak tasarım dışında

Siz neler bekliyorsun peki S25 ultrdada S24'ten farklı olarak tasarım dışında.

Klasik yukseltmeler olacagini dusunuyorum, islemci vs. tasarim olarak da bu forumda bir konuda gormustum sizinti olduguna dair, kenarlari biraz daha yumusak hatlara sahip olacak deniyor. Dedigim gibi tek modelde o kadar ciddi yukselmeler olmuyor, kumlu ekran sorunu da rahatsiz edici olsa o telefonu insanlar bu kadar kullanmazdi ve kullananlarin da pek olumsuz yorumu yok, elbette olmamasi gerekiyordu orasi ayri. Ulkemizde Samsung cihazlar cok mantikli cihazlar S24 Ultra ile 15 Pro Max arasindaki 20.000 TL bosu bosuna masraf gibi geliyor bana iOS aliskanligi olmayan birisi icin. Bekleyip beklememek size kalmis ama s25 ultra ciktiktan sonra ilk 3-4 ay fiyati yuksek olur bilginiz olsun.

Hocam s24 ultra yd kayıtsız alirim, beklersem eğer aynı şekilde s25u da yd alırım

YD cihazlar hakkinda cok bilgim yok kayit meseleleriyle ilgili ama Samsung daha kolay diyorlardi, o zaman yine size bagli ama 24 ile 25 arasinda ciddi fark beklemeyin, ufak tefek farklar.
Teşekkür ederim hocam s24 ultra almaya karar verdim yd kayıt işini seneye halledebilir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…